Social Icons

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Από σήμερα μειώνονται τα επιδόματα – Έρχονται και νέες περικοπές


Το μαχαίρι 22% πέφτει βαρύ από σήμερα στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πλέον δύσκολη θέση απ' όλους, τους άνεργους, περιμένουν μετά από χρόνια εργασίας μια ανταπόδοση απ' το κράτος Από σήμερα λοιπόν ισχύουν οι μειώσεις στα επιδόματα και έτσι: Το βασικό επίδομα πάει στα 360 ευρώ από τα 461 για όσους είχαν τελευταίο μισθό πάνω από 314,7 ευρώ, ενώ 396 ευρώ θα παίρνει όποιος έχει ένα προστατευόμενο μέλος ή 432 ευρώ όποιος έχει δυο προστατευόμενα μέλη.....
Αντίστοιχα για μισθό από 157 ως 314 ευρώ το επίδομα πάει στα 270 ευρώ από τα 360 και στα 297 ή τα 324 ευρώ αν υπάρχουν ένα ή δύο προστατευόμενα μέλη αντίστοιχα. Για μισθό ως 157 ευρώ το βασικό επίδομα πάει στα 180 ευρώ και για ένα επιπλέον μέλος στα 198 και στα 216 ευρώ για δύο προστατευόμενα μέλη. Αυτό ωστόσο δεν.........
είναι το τέλος. Όπως όλα δείχνουν με τον νέο χρόνο έρχονται και νέες μειώσεις στα επιδόματα ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ.

πηγή 


Με τα ποσά που ίσχυαν το 2011, (461,50 ευρώ) θα καταβληθούν την ερχομένη Παρασκευή τα επιδόματα ανεργίας που χορηγεί ο ΟΑΕΔ....
Τα νέα μειωμένα κατά 22% ποσά, που προβλέπονται από την Kοινή Yπουργική Aπόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, η οποία υπεγράφη την 1η Μαρτίου, θα ισχύσουν, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, μετά τη δημοσίευση της απόφασης στο Φύλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, το βασικό επίδομα ανεργίας θα υπολογίζεται με βάση το μειωμένο ημερομίσθιο, που προβλέπει το νέο μνημόνιο και θα ανέρχεται στα 360 ευρώ, προσαυξημένο κατά 10% για κάθε μέλος της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative