Social Icons

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Υποψήφιος με το κόμμα του ΛΑΟΣ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ


Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει προσχωρήσει στο κόμμα του ΛΑΟΣ (Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού) του Γιώργου Καρατζαφέρη. Την ανακοίνωση της προσχώρησης έκανε ο ίδιος ο κ. καρατζαφέρης την Τρίτη. Όπως δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης:


«Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του. Είναι ένας αγωνιστής. Ένας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας. Γιάννη καλώς ήλθες», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, καλωσορίζοντας τον κ. Παπαμιχαήλ στα ψηφοδέλτια της Β΄ Αθηνών.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για την τιμή που του έκανε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε.
«Ξέρετε όλοι ότι αυτή η απόφασή μου δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα μέσα σε μία μέρα. Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ήμουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα, είτε κάποιον άλλον και νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ότι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή».

πηγή

1 σχόλιο :

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative