Social Icons

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Υπουργός Εργασίας: "Καλύτερα μισός μισθός παρά καθόλου!"


- "Eλευθέρας" από τον ίδιο τον υπουργό στους εργοδότες για μισθούς στα μέτρα τους
- Είπε επίσης ότι: «η χώρα δεν μπορεί να αντέξει μία χρεοκοπία»
- Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις

Δεν ξέρουμε πως να το εκλάβουμε. Είναι μήνυμα προς τους εργοδότες; Ή είναι προάγγελος για νέα εξοντωτικά μέτρα;
Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικό να βγαίνει ο ίδιος ο υπουργός Απασχόλησης, όπως ονομάζεται και να δηλώνει: «είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι να εισπράττουν μικρότερο μισθό, παρά καθόλου».

Ποιος βάζει άραγε το μέτρο; Ποιος δίνει έτσι το δικαίωμα στον κάθε εργοδότη, με προβλήματα ή μη να παίρνει το ελεύθερο  να κόβει και να ράβει τους μισθούς στα μέτρα του; Με αυτή την κουβέντα ο ίδιος ο υπουργός Απασχόλησης.
Κατά τα άλλα ο κ. Κουτρουμάνης διαβεβαίωσε ότι δε θα θιγούν οι συντάξεις, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστούν τα μέτρα και δεν θα επιμείνει η ανεργία σε υψηλά ποσοστά μαζί με την ύφεση.

 Άφησε να εννοηθεί όμως, πως σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επανεξεταστεί και το ύψος των συντάξεων.
Ο κ. Κουτρουμάνης σημείωσε πως δεν έχουν υποστεί καμία μείωση στις συντάξεις ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχοι των 400-500 ευρώ. Θαύμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ψάχνουν τις κάμερες των τραπεζών για να βρουν συνταξιούχους - μαϊμού - Αυτοκτόνησε άνθρωπος που έπαιρνε παράνομα σύνταξη όταν κλήθηκε να λογοδοτήσει!
Κουτρουμάνης: δεν θα “κοπούν” άλλο οι συντάξεις

πηγή

2 σχόλια :

  1. Και να φαντασθει κανεις οτι ο Κουτρουμανης ηταν συνδικαλιστης υπερασπιστης των δικαιωματων των εργαζομενων.Τωρα Θα μου πεις ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρά ρε???Εσύ για δε δουλεύεις με μισό μισθό???Λέσσο ε λέσσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative