Social Icons

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Στυλιανίδης με την παρέα του ήλθε ,είπε και απήλθε!


Περίπου50-70 στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κυρίως αυτοδιοικητικοί όπως ο  πρώην Νομάρχης και επικεφαλής της  μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου  Θανάσης Χειμάρας που είχε και την πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς ,πολλοί  περιφερειακοί σύμβουλοι  από όλη την Στερεά και δημοτικοί σύμβουλοι, παραβρέθηκαν  στην ομιλία του  πρώην  Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Λαμία. Ανάμεσα τους και οι  φερόμενοι  ως υποψήφιοι βουλευτές όπως Ελένη Μακρή, Νίκος Σταυρογιάννης , Κωστας Κουτσογιαννακόπουλος, Κώστας Κοντογεώργος ,Σταμάτης Γκάβαλης ,Γιάννης Καράμπελας κ.α.
Νωρίτερα ο κ.Στυλιανίδης  έδωσε συνέντευξη στα τοπικά μέσα και αναφέρθηκε στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών.
Χαρακτήρισε  ως τις πιο κρίσιμες τις επικείμενες εκλογές και το στοίχημα είπε «είναι αν  θα  βγούμε από την κρίση ή θα διαιωνίσουμε την κατάσταση στην οποία βύθισε τη χώρα  το ΠΑΣΟΚ».
Στην ομιλία του στο Ξενοδοχείο Σαμαράς ο κ.Στυλιανίδης έκανε εκτενή αναφορά στην οικονομική κατάσταση της  χώρας ,την πολιτική που θα ασκήσει η Νέα Δημοκρατία την επομένη των εκλογών και κάλεσε «όσοι θα είναι υποψήφιοι να μην έχουν φοβικά σύνδρομα γιατί  όπως είπε η Νέα Δημοκρατία έκανε το  πατριωτικό της χρέος ψηφίζοντας το  μνημόνιο για να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική και πολιτική κατάρρευση αλλά την εξειδίκευση των μέτρων σχεδίασε και  έλαβε το οικονομικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Στυλιανίδης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Χρ.Σταϊκούρα επισκέφτηκε και τους τοπικούς  τηλεοπτικούς Σταθμούς και  αναχώρησαν μαζί για την Αθήνα ενώ όπως ανέφεραν  αναγνώστες μας , στάθμευσαν σε  περιοχή της Λοκρίδας όπου συναντήθηκαν με τοπικά στελέχη και   φίλους της Νέας Δημοκρατίας ,κατά μια  πληροφορία στον Θεολόγο .

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative