Social Icons

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας


Σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημ. Συμβουλίου Στυλίδας ψήφισε ομόφωνα την παρακάτω εισήγηση.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ
Κατόπιν του από 30-1 -2012 εκδοθέντος και με αριθμό 1/2012 , Πρωτοκόλλου Κατεδάφισης ,Άρσης και Απομάκρυνσης Κτισμάτων και Έργων σε Χώρους Αιγιαλού , της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Φθιώτιδας , προς το Δήμο Στυλίδας , με το οποίο καλείται ο Δήμος Στυλίδας να προβεί ομού με την εταιρία «Γεωργ. Χρ. Αντωνόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.» ,εντός τριάντα ( 30) ημερών από την κοινοποίηση του ως άνω εγγράφου , ήτοι της προθεσμίας αρχομένης από 6-2-2012 , στην απομάκρυνση των δήθεν αυθαίρετων κατασκευών που βρίσκονται εντός του τμήματος του αιγιαλού , στην παραλία Καραβόμυλου Δ. Στυλίδα , έτσι όπως περιγράφονται στο ως άνω πρωτόκολλο , διαφορετικό σε περίπτωση παρόδου απράκτου της προθεσμίας αυτής , η κατεδάφιση των κατασκευών αυτών θα πραγματοποιηθεί από συνεργείο της αρμόδιας Υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς , με τον καταλογισμό της σχετικής δαπάνης σε βάρος και των δύο , και
Έχοντας υπόψη :
Α) Το από 30-1-2012 ως άνω Πρωτόκολλο Κατεδάφισης της Κτηματικής Υπηρεσίας Φθιώτιδας , κατά του Δήμου Στυλίδας με αριθμό πρωτ/λου 1 / 30-01-2012 , το οποίο κοινοποιήθηκε στο Δήμο Στυλίδας την 6-2-2012 . Β) Τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 Γ) Την υπ' αριθμ. 25/2012 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής , περί ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου για την κατάθεση αιτήσεως ακυρώσεως και αιτήσεως αναστολής .

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ

Και αφού ενημερωθεί το σώμα , να υπάρξει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας , περί της εναντίωσης και αντίθεσής του , στις επιχειρούμενες και συντονισμένες προσπάθειες που στρέφονται ευθέως κατά των συμφερόντων του Δήμου , προκειμένου να στηριχθεί και να ενισχυθεί το αίτημα της αναστολής εκτέλεσης του εκδοθέντος Πρωτοκόλλου Κατεδάφισης της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Φθιώτιδας ,από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου , του Πρωτοδικείου Αθηνών , Ελευθέριο Σεραφείμ , ενώπιον της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας .



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative