Social Icons

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Λ. Κανέλλη: Περί παρελάσεων και πατρίδας (Βίντεο)


Όπως ήταν αναμενόμενο όλες οι πρωινές εκπομπές επικεντρώθηκαν στα όσα έγιναν χτες στις παρελάσεις. Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε την τοποθέτηση της βουλευτίνας του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, η οποία στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη εκτός των άλλων αναφέρθηκε στο ποιοι είναι οι πατριώτες και ποιοι οι πατριδοκάπηλοι.

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε ένα μικρό απόσπασμα απ’ τον ιστορικό λόγο του Άρη στη Λαμία (22 Οκτώβρη 1944): «… Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί ή εμείς; Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ’ όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι’ αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους. Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε. Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαια τους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ;».



πηγή

2 σχόλια :

  1. Δεν έχω σχέση με τα ντόπια φιλομνημονιακά ξενόδουλα καθάρματα της "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε." αλλά είναι φανερό ότι την ενοχλεί πολύ η λέξη "πατρίδα".Για την κ. Λιάνα Κανέλλη του Κ.Κ.Ε, πατρίδα = τα πεζούλια (που κάθεται)!! Ούτε τα ιδανικά, ούτε οι υψηλές αξίες, ούτε η ιστορία της, ούτε οι εθνικοί αγώνες για τη λευτεριά του 1821 που τιμώνται στις παρελάσεις..
    Ε, δώστε τους ένα πεζούλι στη Βόρειο Κορέα, να ξεκουράζεται ευχάριστα ο κώλος κάποιων αμετανόητων κουκοκουέδων και να μην ενοχλούνται κοντά στον Κιμ Γιονγκ Ιλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑΝΕΛΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.13 ;; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΑΣ ;; ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ;; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ .. ..ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΗ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 21 ...ΠΡΙΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΘΩΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ! ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΥΤΟ ;; ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1940-1944 ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ! ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ...ΜΕΤΑ ΤΟ 1952 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΗΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΣ ;;;; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΑΕ ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ .....ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ! ΟΙ ΑΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative