Social Icons

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ελιές και λάδι θα μοιράσει ο Α.Γκλέτσος σήμερα Δευτέρα στην Δραπετσώνα


Σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου,  και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, θα προσφέρει δωρεάν στους κατοίκους του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας εκλεκτές βρώσιμες ελιές Στυλίδας καθώς και συσκευασμένο - πιστοποιημένο λάδι, προσφορά των ελαιοπαραγωγών της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Τόπος Διανομής: Άγιος Φανούριος Δραπετσώνας




13 σχόλια :

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη η κινηση αλλα επρεπε να γινει τοπικα δεν εχουμε ολοι λαδι ουτε ειμαστε παραγωγοι ως συνηθως ο γκλετσος αλλο εχει στο μυαλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Ανώνυμε (30 Μαρτίου 2012 1:41 μ.μ)
    Η δωρεάν διανομή λαδιού και ελαιών Στυλίδας στη Δραπετσώνα γίνεται περισσότερο για να διαφημιστεί το προϊόν και όχι για κάποιο άλλο λόγο.
    Τώρα ένα λίτρο λάδι και ένα βάζο ελιές δεν νομίζω θα μας σώσει.
    Στον γκρεμό και στα νύχια του ΔΝΤ και της ΕΕ που μας έχει ρίξει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)χρειάζονται αγώνες σκληροί για να επιβιώσουμε και αυτό πρέπει να κοιτάξουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:09 πολιτικη προπαγανδα του χειριστου ειδους
    ευτυχως οι πολιτες ξυπνανε
    τι θα ακολουθησει;
    μηπως να περιμενουμε και τα τανκερ απο την κινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ......
    ΡΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ; ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΟ; ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ;ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ! ΟΛΟ ΓΙΑ ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ;; ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ! ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9.10 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω ξερω ότι βρέθηκα σε νοσοκομείο της Αθήνας και μου έλεγαν όλοι οι γιατροί μπράβο για τον δήμαρχο που έχουμε....τι όφελος είχαν οι γιατροί να λένε τα καλύτερα για τον δήμαρχό μας?όλη η Ελλάδα, εκτός κάποιους στενόμυαλους της Αν.Φθιώτιδας αναγνωρίζουν την προσπάθεια του δημάρχου μας...γιατί σημασία έχει ότι προσπαθεί, μέσα από τις όποιες δυσκολίες, προσπαθεί...και νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που έχουμε κάποιον να προσπαθεί...κι από τα δέκα που θα προσπαθήσει ας καταφέρει τα δύο, όφελος θα έχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αλεκα πηγε τα δημοτικα τελη απο 0.80 ευρω στο 1.50 ευρω ,ο γλετσος τα μιωσε σε 1.48 ευρω και εβαλε και δημοτικο φορο ,ασε ρε αποστολη τα μεγαλα λογια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στρατης Φραγκάκης02 Απριλίου, 2012 11:53

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι όσοι γράφουν σχόλια σε αυτό το Blog είναι ανώνυμοι. Τι φοβούνται? δεν έχουν το θάρρος να εκφραστούν ελεύθερα? Φοβούνται ακόμη και να κάνουν θετικά σχόλια για τον Δήμαρχο μας. Ο Δήμαρχος για όποιον λόγο και να κάνει αυτή την κίνηση σημασία έχει ότι διαφημίζεται και το προϊόν που παράγει η πόλη μας και η πόλη μας. Πριν της Δημαρχίας του Απόστολου για την πόλη μας έδιναν στίγμα ότι είναι δίπλα στον Καραβόμυλο ή δεν είναι έτσι? Παρακαλώ για οτιδήποτε σχόλιο θα ήθελα να είναι επώνυμο, νομίζω είναι !
    ποιο σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΗΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΕΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ03 Απριλίου, 2012 10:37

    ΠΡΟΣ 9΄11.ΟΥΝΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative