Social Icons

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σχίσμα στη ΔΗΜΑΡ




Όταν ένας πολιτικός σχηματισμός απαρτίζεται από κάθε πικραμένο διαφωνούντα που θέλει τα χρήματα την Ευρώπης σε συνδυασμό με μια σπάταλη Ελλάδα, οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Η εσωκομματική αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων γίνεται με την επικυριαρχία των πολιτικών θέσεων, τη στοίχιση πίσω από αυτές και τον κοινό αγώνα. Με μια μικρή λεπτομέρεια σύντροφοι· η ΔΗΜΑΡ δεν έχει θέσεις αλλά αντιθέσεις. Οπότε, αυτού του είδους τα φαινόμενα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν στο προσεχές μέλλον.
Σε τούτα τα φαινόμενα αναμένεται να προστεθεί και η γκρίνια της δημοσκοπικής πτώσης της ΔΗΜΑΡ, καθώς έχει ως μοναδική δεξαμενή άντλησης ψήφων το ΠΑΣΟΚ, το οποίο με βεβαιότητα θα αυξήσει το βαθμό συσπείρωσής του, κάτι που θα στοιχίσει στη ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με τη θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων. Εν αντιθέσει, ο εκ δεξιών αντίστοιχος νέος πολιτικός σχηματισμός, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου, αντλούν ψήφους από όλους τους πολιτικούς χώρους και έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν δυναμική που ίσως τους οδηγήσει ακόμη και σε διψήφιο νούμερο. Την προσπάθειά τους μπορούν να τορπιλίσουν μόνο οι ίδιοι, κάτι που τους κάνει όντως Ανεξάρτητους.

πηγή

2 σχόλια :

  1. ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ! ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΡΤΑ !! ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ! ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΨΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΥΑΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ! ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ! ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΗΤΗ ΜΕ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ; ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ 20 % ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ;;; ΤΟΣΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ;; ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative