Social Icons

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Π.Α.ΜΕ. - ΠΑ.ΣΥ. - Π.Α.Σ.ΕΒΕ – Μ.Α.Σ. - Ο.Γ.Ε.


Δελτίο τύπου

Η κυβέρνηση εκτελεί την αποστολή της: Μάς χρεοκοπεί για να σώσει τη ντόπια και ξένη αστική τάξη. Βάζει ενέχυρο στη δανειακή σύμβαση ακόμα και όσα δικαιώματα μάς έχουν απομείνει σε Υγεία - Πρόνοια! Τα θυσιάζει όλα στην ανάγκη των καπιταλιστών να αυξηθεί η κερδοφορία τους, δηλαδή η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Αυτούς εξυπηρετεί ο εφαρμοστικός νόμος για την Υγεία σύμφωνα με τον οποίο, οι “ολίγοι” που έχουν χρήματα θα αγοράζουν Υγεία, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του λαού θα πεθαίνει στην ψάθα. Παράλληλα “ξετινάζει” τις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων στον, ήδη απορφανισμένο από προσωπικό, τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας......
Και ακόμα: Αυξάνονται οι πιθανότητες διακίνησης επικίνδυνων φαρμάκων, α) επειδή το φάρμακο μετατρέπεται πλήρως σε εμπόρευμα όπου οι φαρμακοβιομηχανίες ελέγχουν ουσιαστικά τον κύκλο έρευνα - παραγωγή - διακίνηση και β) λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού μεταξύ τους για το ποια θα επικρατήσει στην αγορά.

Οι ταξικές συσπειρώσεις της Φθιώτιδας παίρνουμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε δυνάμεις, να τις ενημερώσουμε και να παλέψουμε μαζί για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική-νοσοκομειακή περίθαλψη, δημόσιες και δωρεάν δομές Πρόνοιας.

Γιαυτό σας καλούμε στην ενημέρωση-συζήτηση που πραγματοποιούμε την Τετάρτη 7 Μάρτη, 18.30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία με θέμα: “Οι ανατροπές σε Υγεία-Πρόνοια και η λαϊκή απάντηση”.

Ομιλητής ο Τάσος Χρονάς, γιατρός, Περιφερειακός Σύμβουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.


Και για την αυριανή, 8η Μάρτη, ημέρα της γυναίκας, καλούμε τις γυναίκες μαζί με τους άντρες τους στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούμε:

· Στις 8 π.μ. θα γίνει αποκλεισμός των ταμείων του Νοσοκομείου
· ενώ στις 6.30 μ.μ. θα γίνει πικετοφορία στο κέντρο της Λαμίας.



ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative