Social Icons

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Στυλίδα: Δείτε φώτο από την νταλίκα που δίπλωσε στην εθνική


Αναδημοσίευση από το LamiaReport.gr




Εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Στυλίδας (227χλμ), ώρα 10:15΄ σήμερα το πρωί...

Το φορτηγό με το συρόμενο είχε κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Την ώρα που έφθανε ακριβώς στην είσοδο της Στυλίδας, όπου ο δρόμος στενεύει επικίνδυνα, ο οδηγός είδε ένα άλλο τεράστιο όχημα να κουβαλάει ένα επίσης μεγάλο φορτηγό. (επόμενη φώτο)




Ο οδηγός της νταλίκας προσπάθησε να κόψει ταχύτητα για να μην συναντηθούν πάνω στη γέφυρα, θέλοντας ταυτόχρονα να δώσει προτεραιότητα στο βαρύ φορτίο που είχε απέναντί του. Επειδή όμως η νταλίκα ήταν άδει μόλις πάτησε το φρένο λίγο παραπάνω δίπλωσε.



Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γινόταν εάν εκείνη την ώρα έπεφταν άλλα αυτοκίνητα επάνω στη νταλίκα, καθώς επίσης και τι θα γινόταν αν το τεράστιο όχημα έπεφτε στον παράδρομο της Στυλίδας κάτω από τη γέφυρα, όπου περνούν συνεχώς αυτοκίνητα.


Η εθνική έκλεισε και στα δύο ρεύματα, ευτυχώς όχι για πολλή ώρα, αλλά οι ουρές δεν άργησαν να σχηματιστούν στα φανάρια της Στυλίδας, όπου γινόταν εκτροπή της κυκλοφορίας, μέχρι να απομακρύνουν το βαρύ όχημα και να δοθεί πάλι ο δρόμος στη κυκλοφορία.



photos: Δημήτρης Ζαχαρής
                THE CENTER OF PHOTO COPY
                Στυλίδα - Τηλ. 22380 24339


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative