Social Icons

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ καταγγέλλει και καταδικάζει την εργοδοσία της chipita που προβαίνει σε απολύσεις.
Η μεγαλοεργοδοσία αξιοποιεί τους νόμους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.- ΛΑΟΣ. Πετά στον Καιάδα της ανεργίας τους εργαζόμενους. Επιδιώκουν να πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση που το κεφάλαιο δημιούργησε, στοχεύοντας να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη τους που καθημερινά αυξάνουν. Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά, ότι η υποχώρηση στον εκβιασμό να αποδεχτούμε τον σφαγιασμό των δικαιωμάτων για να μην υπάρξουν απολύσεις είναι επιζήμιος. Οι καπιταλιστές το μόνο που κοιτάνε είναι τα κέρδη τους. Όλα όσα λέγονται για κοινωνικούς εταίρους και συνεργασία μεταξύ εκμεταλλευτών και εκμεταλλευόμενων, είναι κούφια λόγια για να κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους.....

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ καλεί τους εργαζόμενους της chipita  να μην υποκύψουν. Να μην κάνουν πίσω. Να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στα αντεργατικά σχέδια της εργοδοσίας, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της αστικής τάξης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) με την στήριξη του ΛΑΟΣ και της ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ που συνασπίστηκαν ενάντια στην εργατική τάξη, και προχωρούν στις απολύσεις και την αφαίρεση δικαιωμάτων.
Καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στο ταξικό σωματείο τους. Να έρθουν σε επαφή με τις ταξικές δυνάμεις και μαζί να δώσουμε αποφασιστική απάντηση. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας.  Η αγωνιστική στάση των εργαζομένων της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η εργατιά. Να μην γίνει αποδεχτή καμία απόλυση να μην δεχτούμε μειώσεις μισθών και καμιά καταστρατήγηση δικαιωμάτων που επιβάλλει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου μαζί με την τρόικα.
Η τρομοκρατία του εφιάλτη της ανεργίας  και η  αποδοχή των δεκάδων απολύσεων και των νέων μειώσεων που θα επιδιώξουν  πρέπει να συναντήσει το τείχος της ενωμένης πάλης όλων μας, με προμετωπίδα  το σύνθημα:  ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ , ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
Η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων η μονομερής  διαγραφή του χρέους και η αποδέσμευση από την ΕΕ είναι προϋπόθεση για να μπορέσει ο λαός να κάνει κουμάντο στο τόπο του και να κατακτήσει την κοινωνική ευημερία του.
 Είναι μονόδρομος για την εργατική τάξη η κοινή  δράση μαζί  με την φτωχομεσαία αγροτιά τους αυτοαπασχολούμενους τη νεολαία, τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων για την επιβολή ενός άλλου εντελώς διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης όπου κουμάντο δε θα κάνει το μεγάλο κεφάλαιο, οι πολυεθνικές. Όπου ο πλούτος που θα παράγουν τα εργοστάσια, θα πηγαίνει για την ικανοποίηση των αναγκών αυτών που τον παράγουν και δε θα συσσωρεύεται στα θησαυροφυλάκια μιας χούφτας πολυεθνικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative