Social Icons

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΑΡ «Ψήνεται» για συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ


«Ναι μεν αλλά...», είναι η απάντηση της ΔΗΜΑΡ στο ενδεχόμενο μιας μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, καθώς μπροστά στην κάλπη θα ήταν «αυτοκτονικό», όπως ανεπίσημα δηλώνουν στελέχη της, να τοποθετηθεί καταφατικά. Χτες ο Φ. Κουβέλης στον ρ/σ «Real» δήλωσε πως «με την πολιτική με την οποία πορεύονται όλα αυτά τα χρόνια και που δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν και μετά τις εκλογές, δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας».

Κατήγγειλε ότι επιχειρούν «να ασκήσουν επικοινωνιακή πίεση» στη ΔΗΜΑΡ την ίδια στιγμή που «προετοιμάζουν πυρετωδώς το έδαφος για συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ» και πως «άλλοθι από τη Δημοκρατική Αριστερά σε μια τέτοια εξέλιξη, δεν θα υπάρξει». Η ΔΗΜΑΡ ουσιαστικά διαμηνύει στο ΠΑΣΟΚ ότι είναι διαθέσιμη στην περίπτωση που δεν ευοδωθούν σχεδιασμοί για συγκυβέρνησή του με τη ΝΔ, όπως άλλωστε πρότειναν ανοιχτά χτες με συνεντεύξεις τους η Α. Διαμαντοπούλου και ο Κ. Σκανδαλίδης.
Σ' αυτό το πνεύμα και ο Θ. Μαργαρίτης (ρ/σ «ΑΝΤ1») υπεραμύνθηκε της ανύπαρκτης στην πραγματικότητα «διάκρισης» μεταξύ «κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς», που όπως ισχυρίστηκε είναι σε εξέλιξη σε όλες τις χώρες της Ευρώπης! Αντιθέτως - πρόσθεσε - στην Ελλάδα «τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που απευθύνουν πρόταση συνεργασίας προς τη ΔΗΜΑΡ (...) παραλλήλως προετοιμάζουν τη συνεργασία με τη ΝΔ και την κεντροδεξιά. Η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να γίνει το άλλοθι σε μια τέτοια κατεύθυνση».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative