Social Icons

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Π.Α.Σ.ΕΒΕ - ΚΑΛΕΣΜΑ


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Συνάδελφοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές, συνταξιούχοι

Η αντιλαϊκή επίθεση Κυβέρνησης, ΕΕ και μονοπωλίων δυναμώνει. Στο όνομα της αντιμετώπισης της κρίσης, οδηγούν εργαζόμενους και αυτοαπασχολουμένους στην εξαθλίωση, στη χρεοκοπία και στην ανεργία. Όσα αφαιρούν με τον πιο βάρβαρο τρόπο από τα λαϊκά στρώματα, τα χαρίζουν απλόχερα σε τραπεζίτες, βιομήχανους, μονοπώλια. Πρέπει να τους σταματήσουμε......



ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ
  • Αρνούμαστε να γίνουμε τα θύματα της κρίσης που τα μονοπώλια και η πολιτική που τα  υπηρετεί, δημιούργησε.
  •  Αποκρούουμε την κινδυνολογία και την τρομοκρατία περί χρεοκοπίας, η μόνη ελπίδα σωτηρίας για τα λαϊκά στρώματα είναι να χρεοκοπήσει και να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική
  • Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς και με μοιρολατρία, τον τζίρο να πέφτει τα χρέη να μας πνιγούν, τα λουκέτα να πολλαπλασιάζονται.
  • Δεν πρόκειται να μείνουμε αδρανείς όταν μειώνουν μισθούς και συντάξεις, διαλύουν το ασφαλιστικό σύστημα, μειώνουν γιατρούς , εξετάσεις και φάρμακα, λεηλατούν με το κούρεμα τα αποθεματικά του ταμείου μας.
Εκατοντάδες συνάδελφοι μας βρίσκονται σε κίνδυνο, είναι ανασφάλιστοι, οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, λόγο αδυναμίας πληρωμής των εξοντωτικών εισφορών και προστίμων στον ΟΑΕΕ.
Εκατοντάδες συνάδελφοι μας, δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα μαγαζιά τους, να θεωρήσουν βιβλία και η πλειοψηφία των αυτοκινητιστών ( ΤΑΞΙ, Φ Χ ) δεν μπορούν να περάσουν ΚΤΕΟ και να δουλέψουν γιατί δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΜΕΣΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ η υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλειά, την ασφάλιση και την υγεία.
ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ - ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ 2012

Οργανώνουμε μαζικές παραστάσεις διεκδίκησης στα γραφεία του ΟΑΕΕ σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ασφάλιση και τα χρέη, να δώσουν μαζικό παρόν. Να συγκεντρωθούν τα βιβλιάρια των ανασφάλιστων συναδέλφων και να απατήσουμε το σφράγισμα τους από τον ΟΑΕΕ.

 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
  • Άμεση θεώρηση των βιβλιαρίων ασθένειας ανεξάρτητα από χρέη.
  • Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας όσο διαρκεί η οικονομική κρίση

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΙΝΙΑΝΩΝ 2 & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 10 μ.μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative