Social Icons

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Γκλέτσος - Βορίδης: Τα είπαν για την παράκαμψη της Στυλίδας


Για το πολύ σοβαρό θέμα των έργων στη ΠΑΘΕ και φυσικά για την παράκαμψη της Στυλίδας τα είπαν χθες στο Αχλάδι. ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης με τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο.

Για το ίδιο θέμα ο Δήμαρχος Στυλίδας τον είχε επισκεφθεί και στο γραφείο του, ωστόσο ο Απόστολος Γκλέτσος όταν έμαθε ότι ο Υπουργός είναι εδώ, έκανε αγώνα δρόμου από την Αθήνα, όπου βρισκόταν σε ημερίδα του ΥΠΕΚΑ, για να προλάβει τον Υπουργό και να ενημερωθεί από τον ίδιο.



Στο τέλος του 2015 θα είναι έτοιμος ο σιδηρόδρομος


Τα εργοτάξια της ΕΡΓΟΣΕ που είναι εγκατεστημένα στη Φθιώτιδα επισκέφτηκε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Μάκης Βορίδης, όπου ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για τις εξελίξεις στα έργα, για τις δυσκολίες που υπάρχουν για την πορεία τους. Η ολοκλήρωση των έργων προσδιορίστηκε εντός του 2013, στα δύο τμήματα, από την Τιθορέα μέχρι τον Δομοκό, που εκτελούνται αυτή τη στιγμή, ενώ η νέα γραμμή υψηλών ταχυτήτων αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία με τη σηματοδότηση και την ηλεκτροκίνηση τον Δεκέμβριο του 2015.


Ο Μ. Βορίδης χαρακτήρισε «σημαντική παρακαταθήκη για την Ελλάδα» την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εκτέλεση τόσο δύσκολων να έργων».

Ο υπουργός απέφυγε οποιαδήποτε χρονική δέσμευση σχετικά με τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα όπως ο Ε65. Για την έναρξη των εργασιών έκανε λόγο για διαβουλεύσεις με τις εταιρείες, ενώ εξέφρασε συγχρόνως την εκτίμηση ότι «η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις που εξελίσσονται για να ξεκινήσουν τα έργα».

πηγή

2 σχόλια :

  1. Τι λέει ο Βοριδης ,σε ποιους νομίζει ότι απευθύνετε ,αυτοί έχουν παραχωρήσει τα διόδια στους εργολάβους για να κατασκευάσουν τους δρόμους και οι εργολάβοι το μονό που κάνουν είναι να εισπράττουν ,για πια σύμβαση λέει ο υπάλληλος των εργολάβων ?
    Από αυτά που λέει βγαίνει ότι θα πληρώσουμε εμείς τους δρόμους ,το Ελληνικό κράτος δηλαδή , και τα αφεντικά του οι εργολάβοι θα εισπράττουν διόδια ,αλλά ποιος να του τα πει αυτά ο Γκλετσος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ...
    ΚΎΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative