Social Icons

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Χειρόφρενο στα μαθητικά δρομολόγια από το Υπ. ΚΤΕΛ Φθιώτιδας



Πολλές φορές απείλησαν αλλά ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουν αφού καμιά από τις ως τώρα δεσμεύσεις για πληρωμή τους δεν υλοποιήθηκε.
Έτσι, μετά από  απόφαση της γενικής συνέλευσης των ιδιοκτητών του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας σταματούν από την επόμενη Τετάρτη τα μαθητικά δρομολόγια. Όπως ανέφερε στον FΜ-1 ο  πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δημήτρης Χαιρόπουλος η πολιτεία αρνείται να πληρώσει  για τα ως τώρα ΄πραγματοποιηθέντα δρομολόγια.


Με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο του FΜ-1 ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος  παραδέχτηκε ότι  έχουν δίκιο  οι  εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ,  αφού κάποιοι γραφειοκράτες των υπηρεσιών του κέντρου   νομοθετούν αυθαίρετα διαφορετικά για τη Φθιώτιδα και διαφορετικά για άλλες περιοχές. Κάλεσε όμως τους ιδιοκτήτες να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια ώστε να μην δημιουργηθεί θέμα με τους μαθητές, για να εισπράξει από τον « ραδιοφωνικό αέρα »την απάντηση του κου Χαιρόπουλου πως όσο καλή διάθεση και αν έχουν δυστυχώς δεν υπάρχουν οικονομικά περιθώρια ούτε για προμήθεια καυσίμων πλέον..

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative