Social Icons

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΜΕΛΟΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Προς
Χαλκίδα 13-03-2012
Τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Μιχάλη Καχριμάκη

Κοινοποίηση:
Μέλη Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας.
Γραμματείς Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας.
Μέλη ΝΕ  ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας.
Μέλη ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας.

Σύντροφε Γραμματέα,

Σαν φυσική συνέχεια της δημόσιας επιστολής μου από τον Νοέμβριο του 2011 με άλλους δύο συντρόφους μου, με την οποία δημόσια εξέφραζα την διαφωνία μου με τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, σήμερα για άλλη μια φορά η ελπίδα διαψεύστηκε με την ψήφιση του ¨Μνημονίου 2¨..... Προσωπικά έχασα κάθε ελπίδα να περιμένω πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανακτήσει τη ιδεολογική και πολιτική του φυσιογνωμία.

Όλοι εμείς, όλο αυτό το διάστημα ανεχτήκαμε δια της σιωπής, μια πολιτική που δεν αποφασίσαμε, μια πολιτική που δεν έχει να κάνει με τίποτα, με τα παλιότερα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης.

Με την πολιτική που ακολουθήσαμε έως σήμερα και με την αποδοχή του ¨Μνημονίου 2¨, διευρύνεται η ύφεση στη χώρα, συρρικνώνονται τα λαϊκά εισοδήματα, αυξάνεται η ανεργία, καταστρέφεται η παραγωγική βάση της χώρας, καταλύεται το κοινωνικό κράτος, κτυπιούνται τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, πωλείται η περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος, της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδος και παραμένω στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ ως απλό μέλος. Δίνοντας στον εαυτό μου μια πιθανή τελευταία ελπίδα.
Κρατάω μέσα στη καρδιά και στη μνήμη μου, το ΠΑΣΟΚ των εφηβικών μας χρόνων. Το ΠΑΣΟΚ του μεγάλου μας δασκάλου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Δεν αποχωρώ σε ότι ασπάστηκα!!! Όταν η αδικία γίνεται νόμος τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον!!! Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράζει τους αποκλεισμένους, τους ανήμπορους τους φτωχούς και τους μη προνομιούχους. Ο θυμός και η οργή των απλών μελών και των μη κρατικοδίαιτων του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλος.
Ευχαριστώ τους συντρόφους μου και φίλους του ΠΑΣΟΚ της Ευβοίας που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Σας αποχαιρετώ με το τραγούδι του Μ. Θεοδωράκη «Αρνιέμαι να με κάνουν ότι θένε….»

Α ν τ ί ο

Συντροφικά

Οικονομέα Σταυρούλα

2 σχόλια :

  1. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΛΕΕΙ Η Κ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .....ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ....ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ Μ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΡΝΙΕΜΑΙ !!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ;;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ...ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative