Μετά τη διάρρηξη που είχε γίνει πριν λίγες μέρες στο εστιατόριο - πρατήριο στο 232 χλμ. της Εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από το οποίο είχαν αφαιρέσει τσιγάρα αξίας 10.000 € περίπου, νέα διάρρηξη είχαμε χθες το βράδυ σε περίπτερο στο κέντρο της Στυλίδας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από το Αστυνομικό τμήμα, στη διασταύρωση των οδών Φαλάρων και Λαμίας.
Αφού έκοψαν το λουκέτο αφαίρεσαν πολλές κούτες τσιγάρων.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.