Social Icons

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Υποκρισία και καιροσκοπισμός


«Θέλουν να κάνουν εκλογές δύο εβδομάδες πριν πάρουν τα χειρότερα και σκληρότερα μέτρα. Είναι εξωφρενικό για τον ελληνικό λαό αυτό το γεγονός. Οταν για 325 εκατομμύρια έγιναν όλα αυτά, φαντάζεστε τι έχει να γίνει για αποφάσεις (...) ύψους 5 δισ.; Να πάρουν τα μέτρα πρώτα, ή να πουν στον ελληνικό λαό τι μέτρα πρόκειται να λάβουν και μετά να πάνε σε εκλογές». Αυτά δήλωσε χτες στο κανάλι «Κόντρα» ο Γ. Καρατζαφέρης.....


Ο ίδιος ένα μήνα πριν, έλεγε: «Για να μπορέσει να υπάρξει απόδοση του έργου, καρποφορία, χρειάζεται ο χρόνος των εκλογών να μεταφερθεί πολλούς μήνες πίσω. Ουδείς θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, να ψηφίσει "δυσκοίλια" μέτρα τον Μάρτιο και την επόμενη μέρα να διαλυθεί η Βουλή για να πάμε σε εκλογές στις 8 Απριλίου (...) Δεν μπορούμε πριν ολοκληρωθεί το PSI, ή όταν θα έχουμε πάρει τα μέτρα, αμέσως, την επόμενη μέρα, να πάμε σε εκλογές. Πρέπει πρώτα να πάρουμε τα χρήματα, να ανακάμψει το κλίμα, να έρθει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων και τότε να πάμε ομαλά σε εκλογές».

Με τις τωρινές του δηλώσεις ομολογεί ότι παραμύθιαζε το λαό όταν ισχυριζόταν πως μόλις ολοκληρωθεί το «κούρεμα», θα ανακάμψει το κλίμα και το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Πριν από ένα μήνα, ζητούσε μετάθεση των εκλογών, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι τα μέτρα θα πέρναγαν και ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. ως στυλοβάτης της συγκυβέρνησης δε θα «λουζόταν» τα απόνερα. Τώρα, ζητάει εκλογές, αφού παρθούν τα νέα μέτρα, μιας και έχοντας βγάλει την ουρά του απέξω, ελπίζει ότι θα διασωθεί ως εφεδρεία των αστών.
Ο καιροσκοπισμός και η υποκρισία στο απόγειό τους. Και ο φόβος του που τον αποκάλυψε: «Αν δε βρει η χώρα την αυτοκυριαρχία της, ιδίως με τα νέα μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο, φοβούμαι ότι τότε θα γίνει το "μπαμ" και το σκαμνί θα είναι πολύ λίγο. Έλεγα ότι φοβάμαι τη λαϊκή εξέγερση, δε φοβάμαι τη χρεοκοπία. Ακόμα το λέω».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative