Social Icons

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση των χαλυβουργών για τα ψέματα του Μάνεση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Μάνεσης μπροστά στην αποφασιστικότητα και την ενότητα των Χαλυβουργών να συνεχίσουν τον περήφανο και ηρωικό αγώνα που δίνουν από τις 31 Οκτώβρη 2011 προσπάθησε με διάφορους τρόπους να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό και στον Ασπρόπυργο, αυτό που έκανε και στο Βόλο. Η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, προσέκρουσε πάνω στο τείχος που έχουν χτίσει εδώ και 124 μέρες οι Χαλυβουργοί του Ασπροπύργου με την ενότητα τους, την αποφασιστικότητα τους, την εμπιστοσύνη τους στο σωματείο τους. Προσέκρουσε πάνω στην τεράστια αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί όλο αυτό το διάστημα στον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών και καθημερινά δυναμώνει.....
Η νέα ανακοίνωση που έβγαλε είναι και αυτή γεμάτη ψέματα, εκβιασμούς και απειλές. Δείχνει τον πανικό του, γιατί βλέπει ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει το εργοστάσιο αν δεν ικανοποιήσει τα αιτήματα των απεργών.
Η αποτυχημένη προσπάθεια του στην Κηφισιά να στήσει αντισυγκέντρωση με μια χούφτα απεργοσπάστες μετρημένους στα δάκτυλα, μαζί με μπράβους, ασφαλίτες και ΜΑΤ (αλήθεια που είδε τους 70 εργαζομένους?),που παρά τα εξώδικα, τις φανταστικές υπογραφές και τις μηνύσεις στο Δ.Σ. του σωματείου με πρόσχημα τα υλικά της θυγατρικής του επιχείρησης, δείχνουν ότι η προσπάθεια που κάνει για να φοβίσει τους απεργούς Χαλυβουργούς πέφτει στο κενό.
Για άλλη μια φορά του δηλώνουμε ότι δεν θα το καταφέρει με όσες προσπάθειες και προβοκάτσιες κι αν σκαρφιστεί. Οι Χαλυβουργοί είναι αποφασισμένοι, ενωμένοι στο σωματείο τους, στηρίζονται στην αλληλεγγύη που δυναμώνει όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, που οργανώνεται πιο μαζικά και στο εξωτερικό απ’ τις δυνάμεις του Παγκόσμιου ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Οι Χαλυβουργοί είναι αποφασισμένοι να σταθούν όρθιοι μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Να συνεχίσουν την κλιμάκωση του αγώνα τους με πρωτοβουλίες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Θα απευθύνουν κάλεσμα πανελλαδικής σύσκεψης όλων των σωματείων Μετάλλου για να παρθούν αγωνιστικές συντονισμένες πρωτοβουλίες σε όλο το κλάδο. Διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης την Κυριακή 4 Μάρτη στις 12μ.μ. στην πύλη της Χαλυβουργίας και συνεχιζούμε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative