Social Icons

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Παραδόθηκε ο ένοπλος στην Κομοτηνή


Αίσιο τέλος είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η ομηρία δύο εργαζομένων σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην Κομοτηνή, από έναν 52χρονο ένοπλο άνδρα, ο οποίος είναι απολυμένος της επιχείρησης και πατέρας δύο παιδιών. Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, ο ένοπλος παραδόθηκε στους άνδρες των ΕΚΑΜ.

To πολύωρο θρίλερ ξεκίνησε λίγο πριν από τις 13:00, όταν 52χρονος μπήκε μέσα στα γραφεία με μια κυνηγετική καραμπίνα, στράφηκε εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρείας και τον πυροβόλησε έξι φορές, τραυματίζοντάς τον στο λαιμό και στο χέρι.


Από τα σκάγια τραυματίστηκε επίσης ένας υπάλληλος, καθώς και ένας αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ ο ένοπλος οχυρώθηκε μέσα στο κτίριο, παίρνοντας ως ομήρους τους δύο εργαζόμενους.

Ο 52χρονος εργαζόταν ως οδηγός στην επιχείρηση και απολύθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Από τότε είχε μείνει άνεργος, ενώ όπως υποστηρίζει είχε πάρει τη δέσμευση ότι θα επαναπροσλαμβανόταν χωρίς όμως αυτό να πραγματοποιηθεί.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η εταιρεία αναφέρεται στον υπάλληλο αλλά και στους λόγους απόλυσής του, σημειώνοντας: "Ο δράστης εργαζόταν ως υπάλληλος γραφείου στις εγκαταστάσεις της Κομοτηνής από τις 20 Ιουλίου 2000 έως την απόλυσή του, την 31η Αυγούστου 2011, καθόσον επί μακρόν επεδείκνυε ασταθή ανάρμοστη και παραβατική συμπεριφορά στο χώρο εργασιας".

Έξω από το εργοστάσιο είχαν ακροβολιστεί από την πρώτη στιγμή πάνοπλοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ, ενώ οι ειδικοί της αστυνομίας διεξήγαγαν πολύωρες διαπραγματεύσεις σε μια προσπάθεια να παραδοθεί ο δράστης και να λήξει η ομηρία. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο δράστης ζήτησε και του έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή την οποία είπε ότι λαμβάνει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative