Social Icons

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πρωτόγνωρη κρατική βία στη Σλοβακία . Αλμα στο παρελθόν 70 χρόνια πίσω;







Για πρώτη φορά μετά την εποχή του 2ου παγκοσμίου πολέμου οι Σλοβάκοι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τόσο βίαιη επίθεση από δυνάμεις καταστολής και μάλιστα μια μέρα πριν τις βουλευτικές εκλογές. Αυτό το καιρό σχεδόν καθημερινές είναι οι διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς και της οικονομικής πολιτικής της κυβένησης . Έναυσμα για τις μαζικότερες διαδηλώσεις μετά από το 1989 αποτέλεσε το σκάνδαλο " GORILA " . Gorila ήταν η κωδική ονομασία της μακροχρόνιας "παρέμβασης" με τη συμβολή ακόμα και μυστικών υπηρεσιών για τη παραπλάνηση της κοινής γνώμης και το χτύπημα πολιτικών φορέων και κινημάτων όπως για παράδειγμα το Κ. Κ . Σλοβακίας.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative