Social Icons

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ξεδιάντροπη ληστεία,το κούρεμα 24 δισ.ευρώ σε βαρος των ασφαλιστικών ταμείων..!!!


ΚΝΕ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ , ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
του ΚΚΕ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Το κούρεμα των 24 δισ. ευρώ στα ομόλογα των ασφαλιστικών Ταμείων αποτελεί μια ακόμα ξεδιάντροπη ληστεία που κάνει η συγκυβέρνηση με την ΕΕ σε βάρος των εργαζομένων και ειδικά των νέων. Οι τεράστιες αυτές απώλειες θα γίνουν το αυριανό άλλοθι για να φέρουν ένα νέο αντιασφαλιστικό τερατούργημα.

Με αυτή τη ληστεία και με όσες ακόμα έχουν διαπράξει στα αποθεματικά κατά το παρελθόν οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι μεγαλοεπιχειρηματίες, με δανεικά και αγύριστα, χρηματιστήρια, τοξικά ομόλογα, εισφοροαπαλλαγές, τα ασφαλιστικά Ταμεία έχουν χάσει αστρονομικά ποσά.
Οι εκβιασμοί και η προπαγάνδα της συγκυβέρνησης πρέπει να απορριφθούν και να καταγγελθούν απ’ όλους τους εργαζόμενους. Οι διοικήσεις των ασφαλιστικών Ταμείων έχουν ευθύνη να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς, να μη γίνουν συνεργοί. Είναι απάτη ότι η κυβέρνηση θα καλύψει μέρος της ζημιάς παραχωρώντας στα Ταμεία ακίνητη περιουσία του δημοσίου. Στα Ταμεία θα δώσουν ό,τι μείνει στα αζήτητα από την κρατική περιουσία που λεηλατούν επιχειρηματικοί όμιλοι. Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα πρέπει να ανασκουμπωθούν για να αποκρούσουν τη νέα αντιασφαλιστική καταιγίδα διεκδικώντας τα σύγχρονα δικαιώματά τους στην Κοινωνική Ασφάλιση και στις συντάξεις.


ΑΘΗΝΑ 6/3/2012

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative