Social Icons

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΥ: Την Κυριακή 18 Μάρτη ο γιορτασμός του Κιλελέρ


Η ΠΑΣΥ διοργανώνει τον αγωνιστικό γιορτασμό την Κυριακή 18 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων. Ο γιορτασμός του Κιλελέρ είναι φόρος μνήμης και τιμής προς τους κολίγους που ξεσηκώθηκαν και πάλεψαν σκληρά κατά των τσιφλικάδων και των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους. Και ο αγώνας αυτός παραμένει πάντα επίκαιρος. Αυτήν την περίοδο η αγροτιά γνωρίζει μια πρωτόγνωρη επίθεση....
Μνημόνια, τρόικα και ΚΑΠ την οδηγούν στη φτώχεια και το ξεκλήρισμα, σε όφελος των καπιταλιστών μεγαλοαγροτών και των μονοπωλίων. Οι μικρομεσαίοι αγρότες από όλη τη χώρα καλούνται να συμμετάσχουν μαζικά και να στείλουν βροντερό μήνυμα συνέχισης του αγώνα με στόχο την ανατροπή της ΚΑΠ και, γενικότερα, της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων και τη δημιουργία των προϋποθέσεων, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, εφαρμογής μιας άλλης πολιτικής, υπέρ των συμφερόντων της μικρομεσαίας αγροτιάς και προς όφελος του ελληνικού λαού. Η χώρα μας μπορεί να παράγει φτηνά και υγιεινά προϊόντα σε όφελος του λαού. Απαιτείται, λοιπόν, η ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και η ανάδειξη της Λαϊκής Εξουσίας, που θα σχεδιάζει και θα οργανώνει την παραγωγή, με κριτήριο, την εξασφάλιση δουλειάς και εισοδήματος στους μικρομεσαίους αγρότες και την εξυπηρέτηση των διατροφικών αναγκών του λαού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative