Social Icons

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

11,5 εκ για Βιολογικό και Αποχέτευση στην Ανατολική Φθιώτιδα.(video)


Ανάλογη της σπουδαιότητας του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού Στυλίδας ήταν και η εκδήλωση της παρουσίασης της ένταξης του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε γνωστό ξενοδοχείο των Ραχών ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος πλαισιωμένος από όλους τους συνεργάτες του και βαθειά συγκινημένος ανακοίνωσε πως εξασφαλίστηκαν 11,5 εκ ευρώ για την κατασκευή των μονάδων συλλογής, επεξεργασίας, μεταφοράς και διαχείρισης των αποβλήτων της ευρύτερης παραλιακής ζώνης από τον Καραβόμυλο μέχρι τις Ράχες αλλά και της Γλύφας.
Ένα έργο μεγάλης περιβαλλοντικής αξίας όπως χαρακτηρίσθηκε και μοχλός ανάπτυξης για την ανατολική Φθιώτιδα. Ο Απόστολος Γκλέτσος πήρε τα εύσημα ακόμη και από τους αντιπάλους του Νίκο Παπαδή και Δημήτρη Κατσικονούρη.

Το έργο θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2015 και όπως απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος στις μικρές μαθήτριες που παραβρέθηκαν στην Συνέντευξη τύπου στόχος της δημοτικής αρχής περιοχές οι οποίες δεν εντάχθηκαν σε πρώτη ανάγνωση να συμπεριληφθούν στις επόμενες φάσεις από τις εκπτώσεις που θα προκύψουν κατά τις δημοπρατήσεις. Όπως το Αχλάδι αλλά και η Πελασγία που δεν εντάχθηκε αφού δεν θεωρείτε παραθαλλάσια περιοχή αλλά και δεν υπήρχαν μελέτες σε ώριμο στάδιο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος θέλησε να διευκρινήσει πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του πέτυχαν το ακατόρθωτο ξεκινώντας από το μηδέν ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που δούλεψαν ή μεσολάβησαν ώστε το σπουδαιότερο έργο για την περιοχή να γίνει πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον. Ανάμεσα τσε αυτούς τον Υπουργό ΥΠΕΚΑ αλλά και τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε την στενή του συνεργάτιδα και περιβαλλοντολόγο Βάνα Φύκα για την οποία ζήτησε από τον θεό να την έχει καλά αυτή και τις κόρες της.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative