Social Icons

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Αποικία» χαρακτηρίζουν την Ελλάδα οι Financial Times


«Η επιτυχία δεν είναι πλέον συμβατή με τη δημοκρατία»

«Η Ευρωζώνη θέλει να επιβάλλει κυβέρνηση της επιλογής της στην Ελλάδα -την πρώτη αποικία της Ευρωζώνης» γράφουν σε άρθρο τους οι Financial Times. Ο αρθρογράφος, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών στη χώρα μας και αναφέρει ότι «έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η επιτυχία δεν είναι πλέον συμβατή με τη δημοκρατία».

«Κατανοώ τον κ. Σόιμπλε» συνεχίζει ο αρθρογράφος «έχει να λογοδοτήσει απέναντι στη Βουλή του». «Η δυσπιστία προς την Ελλάδα είναι κατανοητή» αναφέρει το άρθρο, χαρακτηρίζοντας όμως «απίστευτα υπερβολικές» τις διαβεβαιώσεις που ζητούνται από τη χώρα. Ενώ υποστηρίζει πως «η ίδια η Γερμανία δεν θα ήθελε να εφαρμόσει αυτά που ζητά από την Ελλάδα».
Ο αρθρογράφος καταλήγει ότι η ζωή για τους Έλληνες θα γίνει τόσο ανυπόφορη που θα θέλουν οι ίδιοι να χρεοκοπήσουν και να φύγουν από την Ευρωζώνη.
Ενώ αναφέρει ότι «η κ. Μέρκελ δεν θα ήθελε να πιαστεί επ’ αυτοφώρω με ένα όπλο που καπνίζει. Είναι μια στρατηγική υποβοηθούμενης αυτοκτονίας και μάλιστα ιδιαίτερα επικίνδυνη και ανεύθυνη» καταλήγει το άρθρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative