Social Icons

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ν.Ε.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Κ.Κ.Ε
 Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
                                                                                              Λαμία,2/2/2012.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 2/2/2012, συνάντηση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Στερεάς Ελλάδας με αντιπροσωπεία της Ν.Ε Φθιώτιδας του Κ.Κ.Ε.
Οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών έθεσαν ολοκληρωμένα και με σαφήνεια τα αιτήματα τους. Παρέδωσαν, επίσης και κατατοπιστικά υπομνήματα.
Στην συζήτηση που ακολούθησε οι εκπρόσωποι του Κ.Κ.Ε εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στις αγωνιστικές προσπάθειες των υπαλλήλων της πυροσβεστικής και σημείωσαν :

·         Θεωρούμε επιβεβλημένη την συμπλήρωση του προσωπικού και του εξοπλισμού του πυροσβεστικού σώματος. Απόλυτα αναγκαία η παραπέρα ανάπτυξη των υπηρεσιών του. Με κανένα τρόπο δεν αποδεχόμαστε οποιοδήποτε μέτρο συρρίκνωση του. Χρησιμότατη και αναντικατάστατη η ΕΜΑΚ Λαμίας.
·         Εκτιμάμε σαν απαράδεκτες τις αμοιβές των πυροσβεστών, που, όπως οι άλλοι εργαζόμενοι, πληρώνουν για την κρίση που οι ίδιοι δεν δημιούργησαν. Πρόκειται για μισθούς πείνας.
·         Ανάγκη συγκεκριμένων βελτιώσεων υπάρχουν στις συνθήκες και τα μέσα δουλειάς των πυροσβεστών, που είναι αναντίστοιχα με τον κοινωνικό τους ρόλο.
Η αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε υποσχέθηκε να προωθήσει αυτά τα θέματα στην Βουλή, το Περιφερειακό Συμβούλιο και τον Δήμο Λαμίας και εξήγησε τις ευθύνες που υπάρχουν για την επικρατούσα κατάσταση στα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα την Ελλάδα και φυσικά στο ΛΑΟΣ, που συναπαρτίζει μαζί τους κυβέρνηση με τον προκλητικό και απαράδεκτο στόχο να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα που απαιτούν οι ιμπεριαλιστές εκμεταλλευτές μας. Υποστήριξε την ανάγκη ανάπτυξης των αγώνων του λαού για να αποτρέψουν τα χειρότερα διεκδικώντας μια διαφορετική κοινωνία με εξουσία φιλολαϊκή – αντιμονοπωλιακή.
Κάθε κλάδος εργαζομένων είναι κομμάτι του λαού και πρέπει να τον χαρακτηρίζει η αλληλεγγύη για όσους βασανίζονται από την φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία.


                                                   Το Γραφείο Τύπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative