Social Icons

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοί στο ΠΑΣΟΚ στηρίζουν την υποψηφιότητα Παπουτσή


Ξεκίνησε η μάχη διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ και τα στρατεύματα σιγά σιγά παίρνουν θέση μάχης.
Αρχίζουν να διαρρέονται από τη πλευρά Παπουτσή διαχωρισμοί του τύπου, μνημονιακοί αντιμνημονιακοί.. Κοινωνικό ΠΑΣΟΚ - νεοφιλελεύθεροι, Αριστεροί -δεξιοί.
  Όλο το σκηνικό αρχίζει να θυμίζει έντονα τις εσωκομματικές του 2007. Όλοι ...... εκτός κάποιων πρωτοκλασάτων, που στήριξαν Παπανδρέου τότε θα στηρίξουν Παπουτσή σήμερα.
Δίπλα στον Παπουτσή στοιχίζεται όλη η κομματική γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ με μπροστάρη τον Καρχιμάκη Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και μπατζανάκη του Παπουτσή.
Κοντά στον Παπουτσή βρίσκονται ανοικτά περίπου 50 βουλευτές πολλοί από τους οποίους θα υπογράφουν και την υποψηφιότητα του μέχρι να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός 97 μέλη από το Εθνικό Συμβούλιο που χρειάζονται.
 Όλο το συνδικαλιστικό κατεστημένο αρχίζει να πλησιάζει προς Παπουτσή .
Οι διαγραμμένοι βουλευτές θα στηρίξουν Παπουτσή στους νομούς τους διότι με Παπουτσή αρχηγό, ανοίγει και ο δρόμος για την επαναφορά τους στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ .


2 σχόλια :

  1. Για σταθείτε ρε παιδιά, ο Παπουτσής έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του; Οι μόνες του περγαμηνές είναι οι κομματικές. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούργιο στη χώρα. Ποιός θα εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που επι των ημερών του κάηκε η Αθήνα και δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί; Αυτός δεν ήταν που ήθελε σώνει και καλά να βάλει οπλισμένη ασφάλεια στα καράβια (για να βολέψει δικά του παιδιά) και παραλίγο να κατεβάσουν οι εφοπλιστές την ελληνική σημαία απ' τα καράβια τους; Ούστ κοπρίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα δεν ντεπεται.Τοσο παχυδερμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative