Social Icons

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης - Στυλίδα


                                       Φωτ.1                                                         Φωτ.2

Ωραία ήταν η φύτευση λουλουδιών (Φωτ.1)στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, αλλά χρειάζονται  και περιποίηση.( Φωτ.2)

12 σχόλια :

  1. 4-5 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με φοντο τα αυτοκινητα πανω στη πλατεια συμπληρωνεται το παζλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα μονο το παρκακι βλεπεται?Εδω εχουν μαραζωσει ολα τα χωρια του Δημου.Αιμμοραγουν.Οι γεροντες που εχουν απομεινει εχουν αφεθει στη μοιρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.47 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλε μου φιλε στο χωριο Ραχες δεν υπαρχει φαρμακειο,κρεοπωλειο,κουρειο.Να μεριμνησει ο Δημαρχος'ο αγωνιστης΄ενα λεωφοριακη του Δημου μια φορα τη μερα να κατεβαζει τους ηλικιωμενους στη παραλια που βρισκονται τα παντα και σε μια ωρα να τους γυριζει πισω.Αυτο ειναι κοινωνικη πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 10.33 ! ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ;; ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΔΗΛ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τυχαια περασα μια εβδομαδα μετα που φυτέψαν τα χρυσανθεμα απο την πλατεια εδω και καιρο και παρατηρησα τα περισσοτερα απο αυτα να ειναι πατημενα με αυτοκινητα. μηπως φταιει και για αυτο ο δημοσ? κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη οχι αλλα ολοι εμεις που δεν τα προσεχουμε και δεν τα διατηρουμε όπως πρεπει για την δική μας όμορφη πολη που ζουμε. ας αναλαβουμε λοιπον όλοι μαζι τισ ευθυνες μασ και εγω μαζι σας και μετα να κατηγορούμε τον δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε μου τι ειναι για σενα κοινωνικη πολιτικη? Γνωριζεις οτι το καλοκαιριδεν υπηρχε κουνουπι στα παραλια και στα χωρια λεφουσι.Και αυτο στο ονομα του τουρισμου.Ειχαν ψεκασει τα παραλια και στα χωρια η κατασταση τριτοκοσμικη.Τωρα θα μου πεις τι τα θελουν οι γεροντες το κουρεμα και τα φαρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η προηγούμενη Δημοτική αρχή που έκανε την μελέτη του έργου της πλατείας είχε προβλέψει να μην μπαίνουν αυτοκίνητα σε αυτό τον χώρο και να τον κάνουν θέση στάθμευσης. Φυσικά αυτό το γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι της Στυλίδας, γιατί κάποιοι από αυτούς ξήλωσαν και τα Κολωνάκια και τις μπάρες από τους δρόμους που οδηγούσαν στην πλατεία αυτή. Τώρα αν η νέα Δημοτική αρχή δεν έχει χρήματα να τα αντικαταστήσει τουλάχιστον ας βρει τρόπο να τα προφυλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΤΕΙ ΤΟ ΛΟΓΝ ΜΠΙΤΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative