Social Icons

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Διήμερο αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο Τραγούδι




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18- 19 Φεβρουαρίου στην Παλαιοκερασιά, το διήμερο αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο Τραγούδι. Οι λάτρεις μιας από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του μουσικού μας πολιτισμού, μεταξύ των οποίων πολλοί νέοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μεστή παρουσία του σκηνοθέτη και μελετητή κου Κώστα Φέρρη, στο μικρό φεστιβάλ που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Στυλίδας.
Στην ομιλία του, το απόγευμα του Σαββάτου, ο Κώστας Φέρρης παρουσίασε την ιστορία της Ρεμπέτικης Μουσικής, καθώς και τις κοινωνιολογικές της προεκτάσεις μέσα από το διαχρονικό της αντίκτυπο στην ελληνική κουλτούρα, ενώ το βράδυ της Κυριακής, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκερασιάς, το Μικρό Παράρτημα του «Καφέ Αμάν» ερμήνευσε πασίγνωστα αλλά και σπάνια τραγούδια, μνημεία του πολιτισμού μας, αλλά και γνήσιες εκφράσεις αυτού που σημαίνει το να είσαι Έλληνας.

Στο διήμερο αφιέρωμα το Δήμο Στυλίδας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Εχιναίων, Χρήστος Χασιώτης.

Ο Δήμος Στυλίδας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Κώστα Φέρρη και τους μουσικούς του «Καφέ Αμάν», τους διοργανωτές του αφιερώματος, αλλά και όλους τους φίλους της μουσικής που τίμησαν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους, και υπόσχεται ότι στις γεμάτες προκλήσεις εποχές μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την παρουσία στην Ανατολική Φθιώτιδα όλων των μορφών πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative