Social Icons

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σύνταγμα... κάγκελα παντού!



Ο φόβος φυλάει τα έρμα και από τις 06:30 το πρωί της Τετάρτης άνδρες των ΥΜΕΤ στήνουν... κιγκλιδώματα στο Σύνταγμα, ενώ τρεις κλούβες βρίσκονται ήδη στη Β. Σοφίας. Η Βουλή... οχυρώνεται ενόψει συλλαλητηρίου!
Στις 16:00 είναι προγραμματισμένο το νέο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα κατά του νέου μνημονίου και των μέτρων που μας έρχονται, μέτρα όπως περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που ψηφίζονται άμεσα στη Βουλή. Μια ώρα αργότερα, θα συγκεντρωθεί το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ενώ στις 17:30 Αγανακτισμένοι πολίτες θα ξεκινήσουν μοτοπορεία από την πλατεία Καραϊσκάκη προς τη Βουλή.


Από πολύ νωρίς το πρωί λοιπόν, στο Σύνταγμα ξεκίνησαν τα... οχυρωματικά έργα. Κιγκλιδώματα στήθηκαν στην πλατεία μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη και όχι μόνο τοποθετήθηκαν, αλλά τα έδεσαν και μεταξύ τους για να μην μπορούν να υποχωρήσουν.

Τα κιγκλιδώματα στον Άγνωστο δεν είναι τα μοναδικά... μέτρα που θα ληφθούν. Πίσω τους, μπροστά στο Μνημείο θα παραταχθούν διμοιρίες των ΜΑΤ. Το ίδιο θα γίνει και περιμετρικά της Βουλής, ενώ οι γνωστές κλούβες θα στηθούν μπροστά στα λουλουδάδικα, αποκόβοντας τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Στόχος να μη γίνουν επεισόδια, όπως αυτά την Κυριακής και κυρίως να μην πλησιάσει το πλήθος στη Βουλή, την ώρα που μέσα θα συνεδριάζει η Επιτροπή Οικονομικών, όπου συζητείται ο εφαρμοστικός νόμος του νέου μνημονίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative