Social Icons

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ! ΑΙΣΧΟΣ


         Γράφει ο πρώην δήμαρχος Λιτοχώρου Νίκος Κουκουτάτσιος

Ο Αρχιτραπεζίτης Παπαδήμος που ως εντολοδόχος της διεθνούς μαφίας των τοκογλύφων μας καταχρέωσε τεχνηέντως, ήρθε και πάλι ως εκλεκτός εκπρόσωπος της ίδιας συμμορίας, να μας ΄΄ σώσει ,, από τη ΄΄ χρεοκοπία ,,και μας ξεπούλησε ολοσχερώς υπακούοντας στις αξιώσεις της λεγόμενης Τρόικας δηλαδή τους Γερμαναράδες του 4ου ΡΑΙΧ.

Ο έτερος Καππαδόκης, ο θρασύτατος ευτραφής υπουργός του ΠΑ..ΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, που από το πάχος του δεν τον χωρούν τα ρούχα του, όπως και τον συνάδελφο του και ομοϊδεάτη του, τον ΄΄ μαζί τα φάγαμε,, σαν να μην έφτανε η φτηνή και ξεδιάντροπη επιχειρηματολογία του, για να δεχθούμε αγόγγυστα τον από πείνα θάνατο, με το μνημόνιο που έφερε στη βουλή με το αζημίωτο γι’ αυτόν, μας βρίζει και από πάνω.......
Μας είπε σηκώνοντας απειλητικά το δάχτυλο και ωρυόμενος από θυμό ότι αν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο θα καταρρεύσει η Ελληνική οικονομία που βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και γι’ αυτό ευθυνόμαστε όλοι μας!!
Το θράσος του δεν έχει όρια.
Πώς να μην εκραγεί κανείς από αγανάκτηση από τη θρασύτητα αυτού του καλοπληρωμένου υπηρέτη της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας και της διεθνούς τοκογλυφίας και ιδιαίτερα της νεοφασιστικής Γερμανικής συμμορίας του θηλυκού Αδόλφου, εκπροσώπου των Ζήμενς- Μπάγερ- Κρούπ και των άλλων αφεντικών του σφαγέα της ανθρωπότητας Αδόλφου Χίτλερ.
Και επέμειναν μετά φορτικότητας οι θλιβεροί Εφιάλτες, οι νεοδωσίλογοι στη υπερψήφιση του κατάπτυστου μνημονίου, παρά τις διαφωτιστικές επεξηγήσεις των αντιρρησιών ομιλητών που πρόφτασαν να διαβάσουν τις επίμαχες διατάξεις αυτού του πολυσέλιδου κειμένου που μας εξαφανίζει ως Έθνος και ως κρατική οντότητα.
Ο συνώνυμος του υβριστή ΄΄ Συνταγματολόγου ,, υπηρέτης των Αγγλικών συμφερόντων, αλλά και οι διάδοχοι του Βασιλόφρονες μας έστειλαν ξυπόλυτους στα βάθη της Μικράς Ασίας, με αποτέλεσμα να σφαγιαστούν ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες, και να εκπατριστούν άλλοι τόσοι.
Ο νεότερος Βενιζέλος, αλήθεια αυτό είναι το πραγματικό οικογενειακό του όνομα;
Κάποιες φήμες λένε ότι επειδή ήταν κακόηχο το άλλαξε. Δικαίωμα του.
Προσπαθεί λοιπόν αυτός ο χοντρούλης υπουργός με υβριστικό τρόπο να μας πείσει να υποκύψουμε στις εντολές του 4ου ΡΑΙΧ.
Ε όχι κύριε Βενιζέλο. Η απαίτηση και συμπεριφορά σου αυτή είναι Προδοτική.
Και Δωσίλογη. Και σε τίποτα δεν διαφέρει με εκείνη του Κατοχικού Πρωθυπουργού Ράλη που δήλωνε.
Πάς πολεμών τους Γερμανούς δεν είναι Ελλην!!
Και την επίσης άθλια προσφώνηση του τότε Πρωθυπουργού Π. Κανελλόπουλου,
Προς τον αρχιμαφιόζο τρομοκράτη και μεγαλοκαπιταλίστα Βάν Φλήτ.
Στρατηγέ Ιδού ο Στρατός σας!! δείχνοντας τα στρατευμένα Ελληνόπουλα στον τότε κυβερνητικό Στρατό
Ο Ελληνικός λαός όμως κύριε Βενιζέλο και κύριε Παπαδήμο σε πείσμα των δωσίλογων κυβερνητών του αντιστάθηκε με σείσμα και έδιωξε με την πάλη του τα φασιστικά καθάρματα του 3ου ΡΑΙΧ
Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα ανατρέψει και πάλι την πολιτική της υποτέλειας και της πείνας και θα διώξεις τους Γερμαναράδες του 4ου ΡΑΙΧ.


Λιτόχωρο 13 Φεβρουαρίου 2012 Νίκος Κουκουτάτσιος
π . Δήμαρχος Λιτοχώρου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative