Social Icons

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου συνεδρίασε το Δημ. Συμβούλιο Στυλίδας


Συνεδρίασε στις 3 Φεβρουαρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας.
Η όλη διαδικασία εξελίχθηκε σχεδόν ομαλά μέχρι το τελευταίο θέμα  που αφορούσε την πεντάγωνη ξύλινη κατασκευή (κιόσκι)  στην περιοχή "Καλόγηρος" Στυλίδας, η οποία έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και στοίχισε 140.000 ευρώ.
 Θέμα 18ο: Ανακοίνωση εγγράφου ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων σχετικά με χορηγηθέν δάνειο για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Τέθηκαν τρεις προτάσεις προς ψήφιση.
Η πρόταση του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου να μην πληρωθεί ο εργολάβος και να επιστραφούν τα χρήματα στο παρακαταθηκών και δανείων, η δεύτερη πρόταση από την μείζονα αντιπολίτευση (Αλέκα Σχορετσανίτη) να πληρωθεί ο εργολάβος, καθώς και η πρόταση του κ.Παπαδη που έλεγε να μην πληρωθεί ο εργολάβος μέχρι να υπάρχει πόρισμα του ΤΕΕ για την κοστολόγηση της κατασκευής και μέχρι την έκδοση του πορίσματος να μην επιστραφούν τα χρήματα στο ΤΠΔ.

Κατόπιν έγινε ονομαστική ψηφοφορία και υπερψηφίστηκε η πρόταση του δημάρχου.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από τη συζήτηση του παραπάνω θέματος.





4 σχόλια :

  1. Κύριε διαχειριστή υπήρξε και Τρίτη πρόταση του κ.Παπαδη που έλεγε να μην πληρωθεί ο εργολάβος μέχρι να υπάρχει πόρισμα του ΤΕΕ για την κοστολόγηση της κατασκευής και μέχρι την έκδοση του πορίσματος να μην επιστραφούν τα χρήματα στο ΤΠΔ.
    Αυτα για την σωστή ενημέρωση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!! ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ Δ.Σ; ΩΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ανώνυμε (4 Φεβρουαρίου 2012 7:34 μ.μ.) αυτά έγιναν.
    Όλα τα άλλα θέματα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία από το δημ. συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative