Social Icons

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Έχουν "κλειδώσει" εκλογές για 29 Απριλίου;



Για εκλογές στις 29 Απριλίου προσανατολίζεται πλέον η χώρα με συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων. Η ημερομηνία έχει «κλειδώσει» σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές εδώ και μερικές ημέρες και αν δεν ανακοινώνεται, είναι γιατί η κυβέρνηση περιμένει πρώτα να δει τι θα γίνει με την δανειακή σύμβαση και το PSI στο Eurogroup της Δευτέρας.
Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στα "Νέα", η 29η Απριλίου τελεί μόνο υπό την αίρεση ότι θα εξελιχθεί ομαλά η συνάντηση των υπουργών οικονομικών των «17».

Με δεδομένη την ημερομηνία των εκλογών κεντρικό θέμα των ωριαίας διάρκειας ξεχωριστών συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά ήταν οι εξελίξεις στην ευρωζώνη σε σχέση με την Ελλάδα. Όπως κατέστη φανερό από το περιεχόμενο των συζητήσεων -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- η Αθήνα επιχειρεί να μην καλλιεργεί προσδοκίες για αίσια έκβαση της διαπραγμάτευσης, παρότι χθες το βράδυ όλες οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες συνέκλιναν στο ότι το Eurogroup της Δευτέρας θα ανάψει πράσινο φως για το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας και το κούρεμα των Ελληνικών ομολόγων (PSI).
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative