Social Icons

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μόνο αν επιβληθεί κυβερνήτης στην Ελλάδα θα δώσει η Γερμανία χρήματα!


Γερμανική πρόκληση!

Πριν λίγο, ο ηγέτης των Χριστιανοδημοκρατών, που στηρίζει τον συνασπισμό της κυβέρνησης Μέρκελ, μέσω συνέντευξής του στο Spiegel, ζήτησε ευθέως...την τοποθέτηση "Κυβερνήτη" για την Ελλάδα διαφορετικά η Γερμανία δε θα δώσει καθόλου χρήματα για τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας!
Μετά τον Χορστ Ράιχενμπαχ και τον υφυπουργό Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ ως "εντεταλμένο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης", οι Γερμανοί θέλουν να απεμπολήσουμε κάθε συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμά μας και να παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας! Είναι κάτι που έχουμε συνεχώς επισημάνει στο planet-greece και δυστυχώς... επιβεβαιωνόμαστε....

Ειδικότερα στη συνέντευξη αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Ελλάδα παλεύει ενάντια στη χρεοκοπία, αλλά στον γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τη χώρα – παραβάτη του χρέους. Παρόλα τα πακέτα βοήθειας προφανώς πολύ λίγα πράγματα έχουν κατά βάση βελτιωθεί στη χώρα».
Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός απειλεί με παύση της περαιτέρω χρηματοδοτικής βοήθειας αν οι Έλληνες δεν εκπληρώσουν τους όρους των δανειστών. «Πρέπει να τους καταστεί σαφές ότι: Χρήματα θα υπάρξουν μόνον, αν η χώρα διοικηθεί αυστηρά – εν ανάγκη μέχρι και με έναν κρατικό επίτροπο, ο οποίος θα οριστεί από την ΕΕ ή τα κράτη της Ευρωζώνης», λέει. «Δεν μπορούμε να δίνουμε πάντα μόνο χρήματα, χωρίς να αλλάζει κάτι».
Όπως και η καγκελάριος έτσι και ο κ.Κάουντερ απορρίπτει τα αιτήματα για ενίσχυση του σχεδιαζόμενου ΕΜΣ. «Στην Ευρώπη δεν πρέπει να θέτουμε συνέχεια υπό αμφισβήτηση, μετά από λίγες εβδομάδες, τις θέσεις που έχουμε ήδη συμφωνήσει», δηλώνει και προειδοποιεί: «Κάτι τέτοιο δεν φέρνει ηρεμία στις αγορές». Ωστόσο, ο ίδιος δεν αποκλείει αύξηση του αποθεματικού του ΕΜΣ κάποια στιγμή αργότερα.

πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative