Social Icons

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Νέα σεισμική δόνηση βόρεια της Λαμίας!


Πάλι κουνηθήκαμε απόψε. Σεισμός μικρής ευτυχώς έντασης που σύμφωνα με το σεισμολογικό μεσογειακό κέντρο αλλά και το γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών δεν ξεπερνά τα 2,6 Ρίχτερ έγινε αισθητός στην πόλη της Λαμίας στις 2.22 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Η δόνηση είχε επίκεντρο περιοχή πάνω από την Δίβρη και συγκεκριμένα 12 χλμ βόρεια δυτικά της Λαμίας. Το εστιακό της βάθος ήταν τα 10 χλμ . Παρά την μικρή της ένταση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Λαμία όπου τις τελευταίες μέρες από διαφορετικές κατευθύνσεις , αισθανόμαστε το τρέμουλο της γης.
Σύμφωνα πάντως με τα όσα δήλωνε χθες το μεσημέρι στον FM-1ο σεισμολόγος Σταύρος Τάσος δεν υπάρχει καμία ένδειξη για ανησυχία στην περιοχή μας που έτσι κι αλλιώς δίνει κατά καιρούς σεισμούς που αποτελούν και εκτόνωση της ενέργειας που κρύβεται στα έγκατα της γης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative