Social Icons

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

15.000 ευρώ κοστίζει στον Δήμο Λαμίας η ακύρωση της επίσκεψης των εθελοντών για τα αδέσποτα




Ταχ θυρίδα 142 35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 - 6932837696 - 6937378138
Προς
Τον Δήμαρχο Λαμιέων κ Κοτρωνιά
Tον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Φώσκολο
Κύριε Δήμαρχε, κύριε πρόεδρε
Με την απόφαση 386/2011-23/5/2011 το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας έκανε δεκτή την πρόταση του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για την επίσκεψη και αφιλοκερδή προσφορά Γερμανών εθελοντών κτηνιάτρων, οι οποίοι στο διάστημα 12-16 Δεκεμβρίου 2011 θα προχωρούσαν σε στείρωση, φροντίδα και τοποθέτηση τσιπ στα αδέσποτα της πόλης.

Όπως όμως πληροφορηθήκαμε η επίσκεψη αυτή, η οποία θα μείωνε κατά 15.000 ευρώ περίπου την δαπάνη φροντίδας των αδέσποτων σκύλων, δεν πραγματοποιείται αφού η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξασφαλίσει εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτεί η νομοθεσία ώστε να εκτελεστούν οι απαραίτητες κτηνιατρικές πράξεις.
Με δεδομένα:
  • Το μεγάλο πρόβλημα που έχει η Λαμία με τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων ζώων και τις καθημερινές πλέον διαμαρτυρίες των πολιτών
  • Την ανεπάρκεια εφαρμογής ολοκληρωμένου προγράμματος στείρωσης από τον δήμο τα τελευταία χρόνια
  • Την συστηματική παραβίαση του νόμου 3170/2003, άρθρο2, παρ.2 για την υποχρεωτική εφαρμογή τσιπ (ηλεκτρονική σήμανση)
  • Την αλλαγή χρήσης του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε χώρο εγκλεισμού και μάλιστα χωρίς άδεια λειτουργίας
  • Την μεγάλη οικονομική επιβάρυνση των δημοτών, αφού διατέθηκαν πρόσφατα 64.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου χωρίς καμία ανταποδοτικότητα, ιδιαίτερα μεσούσης της σημερινής κρίσης
  • Την διατάραξη των αρμονικών σχέσεων Δήμου-Φιλοζωικού Συλλόγου, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Κυνοκομείου
  • Τον μεγάλο διεθνή αντίκτυπο για την Λαμία στην άρνηση αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού έτους Εθελοντισμού 2011
Ερωτάσθε για τις άμεσες εκείνες ενέργειές σας, για να εξασφαλισθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε ακόμη και τούτη την ύστατη ώρα να καταστεί εφικτή η προγραμματισμένη επίσκεψη των Γερμανών εθελοντών κτηνιάτρων.

Παναγιώτης Στασινός
Δημοτικός Σύμβουλος
της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative