Social Icons

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πήρε πίσω η κυβέρνηση την μείωση των επικουρικών συντάξεων



Την αναβολή της κατάθεσης νομοσχεδίου για την περικοπή επικουρικών συντάξεων αποφάσισε η κυβέρνηση. Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε, πριν από λίγη ώρα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Εργασίας κ. Γ.Κουτρουμάνης.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια συνεχόμενων διαρροών και δηλώσεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας,  σύμφωνα με τις οποίες το κόμμα δεν επρόκειτο να ψηφίσει υπέρ της μείωσης των επικουρικών συντάξεων.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας η σχετική δέσμευση προκύπτει τόσο από το μνημόνιο όσο και από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε σχέδιο για την αναδιάρθρωση των ασφαλιστικών ταμείων.
Παρά ταύτα το υπουργείο Εργασίας επιχείρησε τις τελευταίες ημέρες σε συνεννόηση με την τρόικα να διασφαλίσει μια περίοδο δυο έως τριών μηνών έως ότου κατατεθεί και ψηφισθεί το σχετικό νομοσχέδιο.
Κατά τον τρόπο αυτό και με δεδομένη την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας,  αναδεικνύεται η αδυναμία της κυβέρνησης συνεργασίας να προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις στις οποίες δεν υπάρχει η συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων που την στηρίζουν.
Ταυτοχρόνως, από κομματικές πηγές του Πα.Σο. Κ εκφράζεται η εκτίμηση ότι στις προθέσεις της Ν.Δ. πιθανώς να συμπεριλαμβάνεται και η πρόκληση ενδοκυβερνητικής κρίσης,  με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές.

www.tovima.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative