Social Icons

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας σχετικά με το χαράτσι



 Στη χθεσινή συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας αποφάσισε να στείλει εξώδικο στην  ΔΕΗ ζητώντας μεταξύ άλλων να μην προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης σε όσους δεν πληρώσουν το νέο χαράτσι τουλάχιστον μέχρι να συζητηθεί η προσφυγή που έχει κατατεθεί από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια επιτροπή από δημοτικούς συμβούλους η οποία θα αναλάβει να καταγράψει τους άπορους της περιοχής και γενικότερα όσους αδυνατούν να καταβάλουν το νέο χαράτσι για τα ακίνητα. 

6 σχόλια :

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ . ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ; ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ . ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΕΛΗΣ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΒΕΤΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.ΠΑΙΞΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πασοκομπουκομενε 7:11 μ.μ εσυ τραβα πληρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε αγραματε 6.08 ο μιμιτισμος δεν βγαινει απο το μιμης.Αλλα τι σχεση εχει ο Βεττας; Σε πειραξε που το προτεινε;Εγινε αποδεκτο απο ολο το Δ.σ.μαγκια του που το προτεινε και μπραβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνωμη 6.08 στον 7.11 αναφερομουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καποιοι κολημενοι που το παιζουν λεφταδες κ νομοταγεις χαλανε την Ελλαδα με την χαζομαρα που κουβαλανε! Επειδη εχεις εσυ καποια ευρω που τα βρηκες απο τον πατερα σουκ δεν σε νοιαζει αν τα ξοδεψεις νομιζεις οτι εχουμε ολοι την δυνατοτητα ή εστω θελουμε να πληρωσουμε ολοι? Αν θες βγες κ πες δημοσια το ποιος εισαι κ το που θα σε βρουμε να πληρωσεις κ τα δικα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative