Social Icons

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Επαφές του Απ. Γκλέτσου για την προώθηση προϊόντων στην Κίνα


Με το νέο Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, Du Qiwen, συναντήθηκε και συζήτησε ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, καθώς επίσης και με άλλους παράγοντες του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, με στόχο την προώθηση και την εξαγωγή λαδιού και ελιάς από την Ανατολική Φθιώτιδα στην τεράστια αγορά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον κ. Πρέσβη και το επιτελείο του στη Στυλίδα για αναλυτική ενημέρωση, αλλά και για να δει από κοντά την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, αφού υπήρξε ενδιαφέρον για μελλοντική συνεργασία.
Η συνάντηση και οι επαφές έγιναν στο περιθώριο της τελετής έναρξης του 3ου Φόρουμ, το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, για την Ανάπτυξη του Θιβέτ και διοργανώθηκε από το Γραφείο Τύπου του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Kίνας στην Ελλάδα και το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος και ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας μετά την συνάντηση δήλωσε: « Είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουμε νέες αγορές για τα προϊόντα μας, ειδικά τώρα που η κρίση έχει βαλτώσει και την αγορά της ελιάς. Έχουμε ένα προϊόν ¨διαμάντι¨, που αν κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις ίσως αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας».

Πηγή

12 σχόλια :

  1. 之后,罗马现在投资者和中国

    据悉......粉碎和中国

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Δήμαρχε,αυτες ειναι κινησεις σωστες για να βοηθηθει η πολη. Μπραβο

    Στυλιδιωτισα........... που μενω αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα α χα αχ αχ αχ χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως μένεις Πεκίνο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡ ΟΛΟ ΤΑ ΧΑΧΑΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ 2-3 ΠΟΥ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ! ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ .................!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια Κινέζα.......22 Νοεμβρίου, 2011 10:29

    Stylida具有世界上最純淨的好市長

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο διαχειριστής22 Νοεμβρίου, 2011 10:39

    Ήρθε η ώρα να μάθουμε Κινέζικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΘΑΜΠΩΝΑΝ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.
    Μαο Τσε Τουνγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 我什么都看不见
    φυκια για μεταξωτες κορδελες(στα κινεζικα)
    ασε σε μαθαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κορυφαίο είναι ότι αυτοί που γράφουν κινέζικα,είναι αυτοί που πριν από λόγο καιρό λέγαν ότι δεν τηρεί τις υποσχέσεις του για τις εξαγωγές με τις ελιές.Αλήθεια πάντως δεν μπορώ να καταλάβω το αρνητικό που μπορεί να έχει αυτή η κίνηση.Δεν έχω προσωπικό όφελος γιατί δεν έχω ελιές,αλλά μόνο θετίκα μπορώ να πω για αυτήν την κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30χρονος Στυλιδιωτης22 Νοεμβρίου, 2011 15:22

    Γιατι μερικοι χαχες βιαζονται τοσο πολυ να γετκασουν κ να ειναι τοσο αρνητηκοι? Δεν μπορω να καταλαβω! Γιατι τοσο μισως? Ε? Μπορει καποιος χαχας να μου εξηγησει? Περιμενουμε να δουμε τα αποτελεσματα κ αν ειναι αρνητικα τοτε γελαμε ολοι μαζι! Κ εγω μαζι σας τοτε!!! Μερικοι δεν θελουν με τιποτα να παει αυτος ο τοπος μπροστα κ κανουν οτι μπορουν γι αυτο!!! Θα τους υπερ παρακαλεσω να αλλαξουν κ να σκεφτουν το καλο αυτο του τοπου και να βοηθησουν ολοι να παει μπροστα κ οχι πισω!!! ''Ευχαριστω προκαταβολικα για την κατανοηση''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative