Social Icons

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Προϋπολογισμός πτώχευσης λέει το ΚΚΕ


Ως προϋπολογισμό “πτώχευσης και φοροεξόντωσης του λαού, κατακρεούργησης των Ασφαλιστικών Ταμείων και των κοινωνικών δαπανών”, χαρακτηρίζει τον προϋπολογισμό 2012 το ΚΚΕ.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη δημοσιοποίηση του προϋπολογισμού, αναφέρει: “Η νέα άγρια φοροεπιδρομή στα λαϊκά εισοδήματα συμβαδίζει με την προκλητική φοροαπαλλαγή των επιχειρηματικών ομίλων. Σε σχέση με το 2011, ενώ τα φορολογικά έσοδα από φυσικά πρόσωπα θα αυξηθούν κατά 29%, τα έσοδα από επιχειρήσεις θα μειωθούν ακόμα περισσότερο κατά 22%”.
Για τα Ασφαλιστικά Ταμεία,λέει ότι “οι συντάξεις και οι παροχές είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Εκτός από τις απώλειες 12 δισ. περίπου λόγω του «κουρέματος» των αποθεματικών, μειώνουν κατά 9,1% την ήδη δραστικά μειωμένη κρατική επιχορήγησή τους. Πρόκειται για σφαγή και όχι για μειώσεις, καθώς η χρηματοδότηση του ΙΚΑ θα μειωθεί κατά 41,6% και για τον ΟΑΕΕ κατά 10,6%”.
Ταυτόχρονα, προσθέτει, οι νέες περικοπές στους μισθούς, στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Πρόνοια θα οδηγήσουν τη λαϊκή οικογένεια σε απόγνωση, σε σκληρή δοκιμασία και σε σοβαρούς κινδύνους σε ό,τι αφορά ακόμα και στην διατροφή της καθώς και στην εξασφάλιση βασικών αναγκών για φάρμακα και περίθαλψη.
Χαρακτηρίζει “αδίστακτη” την “συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Καρατζαφέρη”.
Τέλος καλεί τον λαό “να οργανώσει άμεσα την αντεπίθεσή του για την απόκρουση και την ανατροπή της πολιτικής που προστατεύει την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου. Καμιά ανοχή”.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative