Social Icons

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ


Η Ρωσία ενεργοποίησε το σύστημα αντιπυραυλικού συναγερμού της στο Καλίνινγκραντ, ρωσικό θύλακο στις πύλες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στέλνοντας ευθέως μήνυμα σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Την ανακοίνωση έκανε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Ο σταθμός ραντάρ "Βορονέζ-ΤΜ" ενεργοποιήθηκε, διευκρίνισε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος είχε απειλήσει στις 23 Νοεμβρίου ότι η Ρωσία θα αναπτύξει βαλλιστικούς πυραύλους στο Καλίνινγκραντ, αν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συνεχίσουν να θέτουν τη Μόσχα προ "τετελεσμένων".
"Ελπίζω ότι αυτό το διάβημα θα θεωρηθεί από τους εταίρους μας ένα πρώτο σημάδι που δείχνει ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να απαντήσει με τον κατάλληλο τρόπο στις απειλές που δημιουργεί το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας (του ΝΑΤΟ) για τις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις μας", δήλωσε ο Μεντβέντεφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία.

Ο Ρώσος πρόεδρος εξήγησε πως ο νέος σταθμός ραντάρ που ενεργοποιήθηκε στο Καλίνινγκραντ είναι ένα "εργαλείο ελέγχου του εναέριου χώρου" και δεν αποτελεί, "από μόνο του, απειλή για τους γείτονές μας".


ΠΡΕΖΑ TV


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative