Social Icons

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Επιτροπή αγώνα Στυλίδας




Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Κυριακή 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημαρχείου Στυλίδας, στις 12:00΄ το μεσημέρι ανοιχτή λαϊκή συνέλευση από τις  Επιτροπές αγώνα Στυλίδας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Στυλίδας ενάντια στα χαράτσια.
Προσκεκλημένοι ήταν μέλη από τις επιτροπές αγώνα Αθήνας, Μώλου και Λαμίας.



7 σχόλια :

  1. ΚΑΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ..ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ..ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ..ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΩΡΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζαμπατζηδες του κέρατα, ευτυχώς που είστε λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω..πω λαοθάλασσα !!
    άσε ρε βέττα τα βλέπεις τα χάλια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 4,20 ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνήθως αυτοί που δεν έχουν είναι οι περισσότεροι και θα πρέπει να ξέρεις ότι έχουν μάθει απο παπου προς παππού να πληρώνουν.
    Σε αυτούς οφείλετε αυτο που λέμε Ελλάδα με όλα βέβαια τα καλα της και τα κακά της, ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν και αυτοί που έχουν μάθει να πληρώνουν και στηρίζουν την ύπαρξη του Ελληνικού κράτους, διαφορετικά ??
    Όσο για αυτούς που συνειδητά δεν πληρώνουν για λόγους πλέον ιδεολογίας τους κατατασω σε αυτούς τους λίγους τους έχοντες και κατέχοντες που επι χρόνια ασελγουν σε βάρος της κοινωνίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 7,08 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ! ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 4,20 ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ..ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ! ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ανεχθώ τους ιδεαλογους Τζαμπατζηδες βλέπεις είναι ζήτημα αρχής και ιδεολογίας.
    Ας παλέψουμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα κράτος δικαίου όπου όλοι θα προσφέρουν αναλόγως της οικονομικής τους θέσης.
    Όπου όλοι θα έχουν ίση μεταχείριση, όπου όπου πολλα όπου.......
    Τώρα θετεις δηλημα ποιον πρέπει να ψηφίσουμε ?
    Οποιονδήποτε άλλον εκτός απο αυτούς που μας έφεραν εδώ και αυτοί βέβαια είναι όλο το πολιτικό σύστημα απο τη μεταπολίτευση και μετα, δηλαδή δεξιοί, ακροδεξιοι, πασοκοι κεντρωοι ,αριστεροί ακροαριστεροι,γιαλατζι αριστεροί,αναρχοαυτονομοι,ένοπλοι επαναστάτες,συνδικαλιστές κλ.π. Πόσοι απομειναν λοιπόν να μας κυβερνήσουν τελικά μόνο ΕΣΥ και εγω, εγω όμως τελευταία κατηγορήθηκα απο το Γκλετσο ότι και εγω φέρω ακέραια ευθύνη γιατί κάποτε υπηρέτησα τη ρημαδα την αυτοδιοίκηση, μάλλον έχει δίκιο ,οπότε εμεινες ΕΣΥ και ο Γκλετσος.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative