Social Icons

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ


Κλειστές για τρεις ώρες θα είναι σήμερα οι δημόσιες υπηρεσίες ενώ συλλαλητήρια θα γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από δημόσιους υπαλλήλους, εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκπαιδευτικούς που μετέχουν στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ για την εργασιακή εφεδρεία.

Τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο πραγματοποιεί σήμερα, η ΑΔΕΔΥ με σκοπό την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία.

Η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα «ενάντια στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική, η οποία -παρά το γεγονός ότι το κυβερνητικό σχήμα αλλάζει- εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, τα ευρύτερα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα».

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα του Βενιζέλου.


Σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας (12.00 μ.μ. ως το τέλος του ωραρίου) και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας - συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν έχει καλέσει τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Δίωρη στάση εργασίας έχει κηρύξει για σήμερα και η ΟΛΜΕ.
Συγκεκριμένα η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα λήξει στις 14:00 για την πρωϊνή βάρδια, ενώ για την απογευματινή θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα λήξει στις 16.00.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative