Social Icons

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Β.Μαντέ: Ψεύδεται και με συκοφαντεί ο κ.Γκλέτσος!


Μαντέ - Γκλέτσος
Μόνο στον ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 με ήχο
Ιδιαίτερα ενοχλημένη δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του FM-1  η ανεξάρτητη δημοτική Στυλίδας Βάσω Μαντέ με το "θεατρινίστικου" ύφους δελτίο τύπου του Δημάρχου Αποστόλη Γκλέτσου  "Βάσω ...παιδί μου"
"Είναι μια απάντηση που βρίθει ανακριβειών,συκοφαντικών και προσβλητικών υπαινιγμών γραμμένο (εκτιμώ όχι από τον ίδιο) με  έναν απαράδεκτο και υποτιμητικό τρόπο λαικισμού..." ανέφερε η κα Μαντέ και απαγορεύει,όπως είπε,στον κ.δήμαρχο να  την αποκαλεί παιδί του,"έχω γονείς που με τιμούν και τους τιμώ και μόνον αυτοί  έχουν δικαίωμα να εκφράζονται έτσι για μένα.."
Επί της ουσίας η κα Μαντέ χαρακτηρίζει  στυγνό συκοφάντη και  ασύστολο ψευδολόγο τον κ.Γκλέτσο και επικαλείται όποιον  έντιμο  δημότη η δημοτικό σύμβουλο έχει  υπόψη του έστω και μία δορά  να αξίωσε  η ίδια έμμισθη θέση ευθύνης να το δημοσιοποιήσει!
"Αντίθετα  προκαλώ τον κ.Γκλέτσο να  δηλώσει δημόσια ότι  από την αρχή  κατέστησα σαφές ότι δεν με ενδιαφέρουν τέτοια αξιώματα και μοναδικός σκοπός εμπλοκής μου στα δημοτικά πράγματα ήταν η διάθεση για προσφορά στον τόπο μου, κάτι που δεν μπορεί ο ίδιος ο κ. Γκλέτσος να  ισχυριστεί αφού το έχει δημόσια αναφέρει ότι ο ίδιος δεν έχει ζήσει εδώ και δεν γνώρισε  καλά την τοπική κοινωνία".
Τέλος η κα Μαντέ κάλεσε τον κ.Γκλέτσο να παραδεχτεί ότι απέτυχε ως ηγέτης του συνδυασμού αφού  με τις  συνεχείς παραιτήσεις συμβούλων του είναι πλέον αρχηγός συνδυασμού της μειοψηφίας και ηθικά οφείλει να παραιτηθεί !




http://www.lamiafm1.gr

14 σχόλια :

  1. this is Gkletsos!paikse parapera paidi mou !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα εσείς οι Στυλιδιωτες έχετε πολυ πλάκα. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τα λαμόγια που μας κυβερνούν ένας δήμαρχος με .. αρχές να μην πω τίποτα άλλο και σεις εκει άλλοι παραιτούνται άλλοι τον βρίζουν όλοι θέλουν να γίνουν αντιδήμαρχοι κλπ.

    Ρε πάρτε το χαμπάρι . Ο Γκλέτσος την επόμενη φορά θα πάρει 60%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας .
    Λέξεις άγνωστες στον δήμαρχο Στυλίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai esi pou to paizeis eksipnakias apo pou eisai mana mou?apo spartia i apo milous?oi mamakes tis alekas ton krazoun giati kanei pragmata kai erga pou aftoi tosa xronia dn ekanan kai exoun skasei.katalaves prwtevousiane.ante kalinixta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΣΗΜΕΡΑ Η Κ ΜΑΝΤΕ
    ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις ποιος είναι αυτός ο Χασιώτης 8 χρόνια Αντιδήμαρχος του Αγαπιου κολλητός του δηλαδή και τώρα Αντιδήμαρχος του Δήμου Στυλιδας, κολλητός του Γκλετσου δηλαδή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι επιδόσεις Γκλέτσου στην Δημαρχία είναι ανάλογες με την υποκριτική του ικανότητα ως ηθοποιού.
    Πάντως αυτός που του έγραψε την επιστολή στην Μαντέ ακόμη να καταλάβει ότι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.
    Αναμείνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μύτης θα....νεκροτομήσει πολιτικά τον Γκλέτσο. Εδω είμαστε και θα το δείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμήστε μου λίγο, Μύτης; Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας; Αυτόν που τον θυμηθήκατε; Μόνο ο Γκλέτσος τον θυμήθηκε και τον έβαλε στον συνδυασμό του. Ο γιατρός λοιπόν έδειξε με περίτρανο τρόπο την λιποψυχία του ΚΡΥΦΘΗΚΕ από το Δ.Σ. και τώρα επιχειρεί να επανέλθει στο προσκήνιο; Με όπλα την σύμπραξή του με Αγαπίου; Θα γελάσει πολύς κόσμος ειδικά αν πάρουν στην ομάδα και την Αλέκα την ορκισμένη εχθρό του. ΑΗΔΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 60%?ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΜΗΤΣΑΚΟ ΠΟΥΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ένα πτώμα. Η Στυλίδα ένα μέρος αυτού. Μου θυμίζετε τα κοράκια που τσακώνονται από πάνω του, ποιό θα το πρωτοκατασπαράξει. Με τέτοια νοοτροπία, ούτε πρόκειται ποτέ ν' αναστηθεί. Δεν ψήφισα τον Γκλέτσο, αλλά οφείλω να ομολογίσω ότι έως τώρα έχει κάνει τα μέγιστα για την προβολή αυτού του τόπου. Εσύ Μαντέ μπορείς να μας πεις τι έχεις προσφέρει μέχρι σήμερα σ' αυτή τη περιοχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τελικα μονο ο προεδρος στηριζει γκλετσο/μαζι θα πεσουνε/ολοι οι αλλοι και κατι αλλες για παρελασεις και συναβλιες/αμα ειναι ετσι ο δημος καταλαβα/στα δυσκολα που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Μητσάκο σταμάτα να γράφεις συνέχεια για σένα φαίνεται... γκαρίζει... μόλις ακούγεται κάτι που δεν σε συμφέρει τότε θυμάσαι να στηρίξεις το δήμαρχο. Όσο για τα δύσκολα σε είδαμε, δηλαδή πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντί να κάνουνε κάτι για τη στυλίδα κάθονται και τρώγονται!!!έλεος πια!!!ας κοιτάξει κάποιος επιτέλους το συμφέρον αυτού του τόπου και όχι πώς θα γίνει αντιδήμαρχος ή ό,τι άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative