Social Icons

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Οργανωμένη "ανταρσία" στο Δήμο Στυλίδας;


Για την Τετάρτη 15 Ιουνίου επανορίστηκε η μηδέποτε πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας μετά την αποχή συμβούλων της μειοψηφίας αλλά και της...πλειοψηφίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 η εικόνα που παρατηρήθηκε στην (μη) συνεδρίαση της περασμένης Εβδομάδας δεν ήταν και τόσο....τυχαία ή συμπτωματική.
Κατά τον εκπρόσωπο του δευτέρου συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρη Κατσικονούρη που μίλησε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 και ο ίδιος δέχτηκε τηλεφώνημα από σύμβουλο (ους) της πλειοψηφίας να απέχει από τη συνεδρίαση." Εγώ όμως εκλέχτηκε έστω και ως σύμβουλος της μειοψηφίας,όχι να απέχω αλλά να είμαι παρών στις συνεδριάσεις και να δίνω εκεί τους αγώνες μου σύμφωνα με όσα είχα δεσμευτεί και προεκλογικά...".Τόνισε χαρακτηριστικά και αποκαλυπτικά ο κ.Κατσικονούρης.
Επίσης από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κυρίτσης περιέγραψε ως δραματική την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου εξ αιτίας της συμπεριφοράς του Δημάρχου Αποστόλη Γκλέτσου.
"Η απουσία μας ήταν μια συνειδητή πολιτική στάση για να δείξουμε στον κ.Δήμαρχο ότι δεν είμαστε υπήκοοι του να μας συμπεριφέρεται με τρόπο απαράδεκτο και προκλητικό ενίοτε,τόσο εμείς όσο και οι δικοί του σύμβουλοι έχουν δικαίωμα να διαφωνήσουν μαζί του,αυτό φαίνεται δεν αρέσει στον κ.Γκλέτσο,αν δεν αλλάξει τότε και εμείς θα ενεργούμε ανάλογα,,," είπε ο κ.Κυρίτσης.πρόσθεσε πάντως ότι την Τετάρτη ο συνδυασμός του θα πάει αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο για τη διαδικασία και όλα θα εξαρτηθούν αποκλειστικά και μόνο από τη στάση και την συμπεριφορά του Δημάρχου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει η στάση τόσο του πρώην Δημάρχου Γιώργου Μύτη (αν προσέλθει) όσο και του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Παν.Βελεσιώτη ο οποίος έχει δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του και αναμένεται να ενημερώσει γραπτώς τον πρόεδρο και το σώμα του Δ.Σ. για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφασή του.

Lamiafm1.gr

19 σχόλια :

  1. ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ! ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ...ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ! Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ....ΨΗΦΙΖΩ Η' ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ! ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ! Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ .....ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΘΕΣΙΝΕ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙς ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ ΚΟΝΤΟΣΤΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΟΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΔΙΑΣΕΙς ΑΠΟ ΤΙς ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕς ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ. Τωρα για τον Μητσο μονο οι χαζοι ασχολουνται με τις γλαστρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗ ΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ta symvoulia exoun kosmo gia na doun ton gkletso na vrizei agapiou, aleka, stathelako ktl... pane oloi gia na gelasoun kai oxi apo agapi gia ton topo tous. Dramatiki katastasi! Alla den eida kanena na xiouxarei otan arxizei o gkletsos ta vrisidia se symvoulous. Kala kanane kai den pigane.. Oso gia ton k.katsikonouri zei stin diki tou pragmatikotita! Den exei idea o anthrwpos thelei kai gia vouleutis tromara mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ 4:27 ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΕΙΣΑΙ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ .
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο οι γλαστρες τα παπαγαλακια και τα εξαπτερυγα σας μεινανε και δεν εκλεισε ακομη εξαμηνο.
    Στην αθηνα μας κοροιδευει και γελαει ολος ο κοσμος.
    Βεβαια στο διλπανο γραφειο συναντιωνται η μαρα η σαρα και το κακο συναπαντημα δηλ η μαγια μελισσα ,η κοντολιζα το μπακακακι το αγραμματο βλαχοειδες και οραματιζονται το μελλον. τρομαρα στα πανζακια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον κ.Κατσικονούρη, μπορεί να αρέσει η συμπεριφορά του κ.Δημάρχου. Μπορεί να ανέχεται ανάρμοστες συμπεριφορές και να ξέχασε το τί άκουσε εκείνος το βράδυ που πήγε για συμπαράσταση στον κρατούμενο Δήμαρχο. Ξέρει αυτός. Άλλοι όμως δεν τα ανέχονται αυτά, έχουν μάθει να λειτουργούν διαφορετικά και αντιδρούν ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.52 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ...ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.27 ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ..... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η΄ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ !ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η' ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ......ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΚΩ ! ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ .....ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ....ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΙΔΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ( ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ) ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ...ΜΕ ΣΚΟΠΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ....ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Η' ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ....ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ...ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ .ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ε, βεβαία ανώνυμε των 4.27, ο κατσικονούρης ζει στην δική του πραγματικότητα και ειναι ανίδαιος, ενώ τα λαμώγια και οι κομπάρσοι είναι καλύτεροι.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗΣΗ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΤΥΧΕΡΑ"......
    ΤΩΡΑ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4:41 tha synexisw na grafw greeklish giati etsi mou aresei.. An den sou aresei min diavazeis ta sxolia mou!Se lupamai pragmatika! Egrapsa tin alitheia, pigaine sta symvoulia na deis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΧΙ ΑΗΔΙΕΣ !!!!!!!!!!
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ???
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ.
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΑΙΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ .
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΧΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ Η ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ! ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑΜΕΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. οΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ = ΕΝΟΣ ΚΟΚΟΡΟΥ ΓΩΣΗ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΝ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ . ΠΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .
    ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΗΤΣΟΥΜ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Η ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ . μητσουμ μεχρι εδω δεν κανεις για παραπερα βγαλε τον καλο πουχεις στο μυαλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. prepei na exete perisso thrasos gia na rixnete katigories ston Katsikonouri.. kai auta ta eirwnika kai krua sxolia mono anthrwpoi toy epipedou sas mporoun na kanoun. Ton katakrinete giati summeteixe sta dimotika sumboulia kai giati den anemeikse to proswpiko tou frastiko epeisodeio gia na kanei mpourd..lo to dimotiko sumboulio kai to dimo. sugxaritiria kurioi...eiste xeiroteroi apo auton pou kathgoreite olimeris. alloi prepei na einai apologoumenoi kai dh autoi pou sapmotaroun tin anaptyksi alla kai ti biosimotita toy dhmou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative