Social Icons

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση συλλόγων του ευρύτερου Καλλικρατικού δήμου Λαμιέων

Οι Δομές και τα προγράμματα της Δ.Β.Μ. του Ν. Φθιώτιδας με τη συνεργασία του Δήμου Λαμιέων προγραμματίζουν, ενημερωτική συνάντηση με τα στελέχη όλων των Συλλόγων του ευρύτερου Καλλικρατικού Δήμου. Η Συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων ( Λεωνίδου 9 , 2ος Ορ.) την 13η Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.00 μ.μ....

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι της Δ.Β.Μ. ( Κ.Ε.Ε. , Σχολές Γονέων , Πρόγραμμα ‘ΗΡΩΝ-2’ , Πρόγραμμα ‘ΟΔΥΣΣΕΑΣ’ κλπ) και οι εκπρόσωποι του Δήμου Λαμιέων

Επίσης , στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι και τα μέλη των συλλόγων της πόλης της Λαμίας , των Δημοτικών Κοινοτήτων & Διαμερισμάτων αυτής στις παρακάτω δράσεις :
1. Πολιτιστικές
2. Εξωραϊστικές & Περιβαλλοντολογικές
3. Συλλόγων Γυναικών
4. Αγροτικών Συλλόγων
5. Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Σκοπός της συνάντησης είναι, αφενός να ενημερωθούν οι Σύλλογοι και τα μέλη τους για τα διαθέσιμα προγράμματα από πλευράς Δ.Β.Μ. , αφετέρου να καταγραφούν εκείνοι οι Σύλλογοι οι οποίοι είναι ενεργοί και δραστήριοι στους αντίστοιχους τομείς τους και χρειάζονται την αντίστοιχη επιμορφωτική ενίσχυση από την πολιτεία.


LamiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative