Social Icons

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010



Γιορτή σαρδέλας σήμερα στην Αγία Μαρίνα

Με την «γιορτή σαρδέλας», που θα διεξαχθεί στον χώρο του Αλιευτικού καταφυγίου της Αγίας Μαρίνας, ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις
που διοργανώνει για την περίοδο του καλοκαιριού ο Δήμος Στυλίδας, με την συνεργασία τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στην δημοσιότητα, το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και περιλαμβάνουν μουσικοχορευτικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις και έκθεση ζωγραφικής.

Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου και στις 21:00, στον χώρο του Αλιευτικού καταφυγίου της Αγίας Μαρίνας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια «γιορτή της σαρδέλας».
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Τοπικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας και τον Αλιευτικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας, ενώ την μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει το συγκρότημα
του Δημήτρη Αργυρίου.
Αύριο Σάββατο 3 Ιουλίου οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας, όπου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με ρεμπέτικο τραγούδι και παρουσίαση μοντέρνων χορών μιας άλλης εποχής.
Στην εκδήλωση μετέχουν το ρεμπέτικο σύνολο του Μουσικού Σχολείου Λαμίας και η μικτή χορευτική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου της κοινότητας Κυριακίου.
Επίσης, αύριο το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής, της ζωγράφου με καταγωγή από την Στυλίδα κας. Ασπασία Μπούρχα. Η έκθεση θα λειτουργήσει και την Κυριακή 4 Ιουλίου από τις 18:00 μέχρι τις 21:00.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τον υπόλοιπο του Ιουλίου με μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative